Branschutvecklade program för Isolerbranschen

Affärssystemet Entré för företagets administration

För isolerföretag erbjuder vi färdiga paket med en totallösning av administrationen i affärssystemet Entré. I Entré finns alla funktioner som ett isoleringsföretag behöver, från en leverantör.

I grunden finns kund- och artikelregister med färdiga prislistor från Ahlsell, Lindab, Bevego, Profisol och Paroc. Kraftfull och flexibel hantering av arbetsorder med registreringsmallar, prioriteringslistor, tidskalender m.m. I paketen finns naturligtvis även fakturering och reskontra, bokföring och leverantörsreskontra samt möjlighet att bygga på med t.ex. handdatorer, lön och projektstyrning.

Läs mer om Entré här>>

 

Isolerkalkyl

Från och med den 1 januari 2011 har Hantverksdata tagit över supporten för Isolerkalkyl från Isoleringsfirmornas Förening (IF).

Tre viktiga fördelar:
- Stor supportorganisation
- Lång erfarenhet av entreprenadföretag
- Kommande integration mellan affärssystemet Entré och Kalkyl

Priser

Är du medlem i Isoleringsfirmornas Förening (IF) samt har avtal med Hantverksdata, kan du köpa kalkylsystemet till ett förmånligt pris samt enkelt ladda ned prisfiler till Isolerkalkylen för att snabbt få rätt pris i systemet.

Du som inte är medlem i Isoleringsfirmornas Förening (IF) kan köpa kalkylsystemet till ordinarie pris och även ladda ned prislistan till ordinarie pris. Kontakta vår säljavdelning för mer info och priser.

Samarbetsavtal

Länk till IF:s hemsida

Har du missat vår radioreklam?

Du har väl hört vår radioreklam på 106,3 Bandit Stockholm! Ta gärna del av vårt erbjudande för produkten Entré Office.

Lyssna>>

Hantverksdata.se använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen.

Jag accepterar