Referens - Ellextre Entreprenad AB

Grels Persson, vice VD

Sedan början av 2000 har vi använt Hantverksdatas program. Under 2008 uppgraderade vi till det större Entré systemet för att få ett program som klarar av att hantera stora projekt.

Ska vi vara konkurrenskraftiga behöver vi ett system som på ett enkelt sätt visar aktuella siffror i våra projekt. I Entré är det enkelt att få en känsla för hur projekten utvecklas.

Entré är modulbyggt - I vårt fall har det medfört att vi har kunnat växa med systemet samtidigt som vi tillsammans har gjort systemet mer komplett för byggbranschen. Indirekt använder alla medarbetare i företaget samma program. Det medför minskat dubbelarbete och snabbare presentation av våra siffror.

Att ha en programleverantör är enklare än att ha flera olika. Hantverksdata är engagerade och lyhörda och kommer med förslag om framtida förbättringar vilket gör oss starkare som företag.

Ellextre Entreprenad AB grundades 1998 i Östersund. Tanken var att starta ett regionalt bolag som arbetade tvärs över landet och in i Tröndelag. År 2000 startades verksamheten i Sundsvall med tjänstemän och hantverkare från dåvarande industrigruppen inom HN Bygg AB/PEAB. 2003 beslutade man sig för att  i huvudsak koncentrera verksamheten till Södra Norrland med tyngpunkt på Sundvallsregionen. 2012 har Ellextre ca 80 anställda och omsätter ca 160 miljoner kronor. Ellextre är uppdelat i tre olika affärsområden Husbyggnad, Industribyggnad och Anläggningsbyggnad.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Hantverksdatas nyhetsbrev tar upp trender inom affärssystem och de olika hantverksbranscherna, mässor och seminarier där ni kan möta oss samt det senaste kring företagets produkter. Anmäl dig så får du koll på det senaste! 

Hantverksdata.se använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen.

Jag accepterar