Referens - Installationsteknik i Solna AB

Åke Sigsjö, VD

För att stå väl rustade på marknaden har vi satsat rejält på en bred dataplattform. I detta ingår affärssystemet Entré. Jag ska ärligt säga att jag var lite skeptisk i början. Men det har blivit bra. I synnerhet sedan vi bytte från den gamla DOS versionen. Nu har vi en öppnare digital värld och även supporten har blivit bättre. Jag har också testat en del andra system på marknaden, men inte stött på något som är bättre än Entré.

Entrés modul för projektstyrning är rätt hanterad ett mycket bra verktyg för att se statusen på projekten, den arbetar jag mycket med och den hjälper mig med att känna trygghet i vardagen.

Installationsteknik startades 1996 av Åke Sigsjö och är inriktat på komplexa och integrerade projekt inom el, tele, data, larm och säkerhet. Idag sysselsätter de ca 25 personer och omsätter ca 30 miljoner kronor. Den nära familjekretsen är nyckelpersoner för ledning, ekonomi och projektledning. För att trygga framtiden för företaget, dess personal och samarbetspartners så har de påbörjat arbetet med generationsskifte.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Hantverksdatas nyhetsbrev tar upp trender inom affärssystem och de olika hantverksbranscherna, mässor och seminarier där ni kan möta oss samt det senaste kring företagets produkter. Anmäl dig så får du koll på det senaste! 

Hantverksdata.se använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen.

Jag accepterar