Referens - Kempes El AB

Marlene Eriksson, Ekonom

Vi har använt Hantverksdatas program Entré sedan 2005. Vi valde det främst eftersom vi ville ha ett program som klarar av att redovisa projekt. Hant­verksdata har skapat specifika rapporter som vi har efterfrå­gat för att på så sätt få syste­met ännu mer anpassat efter vår verksamhet.

En annan sak vi uppskattar är att det finns många sökmöjligheter i systemet, oavsett i vilken modul man befinner sig. Det underlättar verkligen vårt jobb.

När det är något som man inte klarar av att lösa själv har man även tillgång till en bra support.

Kempes El AB är sedan länge ett väl etablerat företag i Västernorrland. Bolaget räknar 1931 som sitt formella stiftelseår, men var en direkt fortsättning av en firma som grundades i Härnösand redan 1918. Idag är de ett av Västernorrlands största elinstallationsföretag med verksamhet i Kramfors, Sundsvall, Härnösand, Sollefteå, Långsele och Sävar/Umeå. Deras huvudsakliga sysselsättning är projektering och installationer inom El, Data- och Telekommunikation, Fiber, Brand- och Inbrottslarm och Industriservice, men också anläggningar för Passagekontroll, Kabel-tv/parabol och Belysning för både industri, vägar och bostäder m.m. De har ca 90 anställda och omsätter kring 80 miljoner kronor per år.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Hantverksdatas nyhetsbrev tar upp trender inom affärssystem och de olika hantverksbranscherna, mässor och seminarier där ni kan möta oss samt det senaste kring företagets produkter. Anmäl dig så får du koll på det senaste! 

Hantverksdata.se använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen.

Jag accepterar