Referens - Levinsgruppen i Hässleholm AB

Conny Jönsson, VD

1994 tittade vi runt på många olika system och fastnade för Hantverksdata Vi fann varandra och fick stort ömsesidigt förtroende. De lyssnade på mig och tillgodosåg mig på massvis med punkter. Även nu idag känner jag att jag får vara med och utveckla dataprogrammet för t.ex. order och projektredovisningssystem.

Vi har en ständig dialog, Hantverksdata jobbar alltid med något åt oss, just nu gäller EDI, elektronisk databehandling, för att kunna skicka och ta emot e-fakturor. Jag hoppas att vi snart ska vara papperslösa på vårt kontor.

Levins Elektriska är ett anrikt företag som fyller 90 år under 2009. Conny Jönsson har varit med de senaste 40 åren Han har knutit fyra nya delägare till firman för att säkra framtiden. Idag är de 154 anställda, finns på åtta olika orter i Skåne och jobbar med allt – från 6 volt till 24 000 volt. Det innefattar då el, tele- och datakommunikation, brandlarm mm Gruppen står på fyra olika ben i olika bolag: El, Automationsteknik, Telesystem (växlar, data etc.) samt el- och styrteknik (växthusklimat).

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Hantverksdatas nyhetsbrev tar upp trender inom affärssystem och de olika hantverksbranscherna, mässor och seminarier där ni kan möta oss samt det senaste kring företagets produkter. Anmäl dig så får du koll på det senaste! 

Hantverksdata.se använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen.

Jag accepterar