Affärssystemsupport inom Lön

Har du erfarenhet inom löneadministration och drivs av att hjälpa andra människor? Vill du dessutom jobba i en platt organisation med en hög grad av familjekänsla? Då har vi jobbet som passar dig! Hantverksdata är Sveriges ledande leverantör av affärssystem specialiserade till hantverkare. Med över 45 års erfarenhet i branschen fortsätter vi att växa och söker därför nu en kollega som gillar att lösa problem och har intresse för system.  

Tjänsten

Som affärsystemsupport kommer du spela en viktig roll för våra kunder och vår organisation, där du kommer ingå i ett litet seniort team. Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av att supportera våra kunder via telefon och mail i systemrelaterade frågor inom Lön. Vidare kommer du att ha en viktig del i att arbeta aktivt för att göra Hantverksdata ännu bättre genom att jobba med dokumentation, skapa FAQ, skapa felrapporter till programmerare samt ta emot önskemål från kunder med förslag på vidareutveckling.

Att arbeta på Support innebär att du på ett professionellt och serviceinriktat vis hjälper och stöttar våra kunder. För att trivas i rollen som support för vårt affärssystem är det viktigt att du är en ansvarstagande person som tycker om att arbeta självständigt. Samtidigt är det av stort värde att du är en lagspelare, då du jobbar mycket nära dina kollegor i teamet, för att vi tillsammans skall tillgodose våra kunders olika behov.

  • Anställningsform: Vikariat på ca 1,5 år med chans till en fastanställning
  • Ort: Vendevägen 85B, Danderyd 

Vi önskar se att du:

  • Trivs med att hjälpa och stötta andra i form av support 
  • Har några års arbetslivserfarenhet av löneadministration 
  • Behärskar svenska i tal och skrift 

Det är ett extra plus om du även har:

  • Erfarenhet av att arbeta i flera olika affärssystem 
  • Har någon form av utbildning inom Lön/Ekonomi
  • Erfarenhet av löneadministration inom hantverksbranschen
  • Arbetat med någon form av support tidigare
  • Kunskap inom systemvetenskap

Vad vi vill erbjuda dig

Hantverksdata är marknadsledande inom moduluppbyggda system för el-, VVS- måleri- och glasbranschen. Dessutom expanderar vi kraftigt inom övriga service- och entreprenadbranscher som larm, golv, plåt & vent, kyla, hiss och bygg där vi har omkring 5000 kundföretag och ca 50 000 användare i hela Norden. För dig som är driven med ett helhetstänk finns här stora möjligheter att komma in och utvecklas inom bolaget, där Hantverksdata erbjuder en långsiktig anställning i ett företag med stabil tillväxt. Du erbjuds även goda förmåner så som bland annat generöst friskvårdsbidrag, kiropraktorbesök, gemensam gruppträning varje fredag samt såklart fredagsfika och mycket mer. 

Mer information

Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att mejla regina.bjorklund@hantverksdata.se eller ringa på 076 677 36 31.

Vi tar emot ansökningar löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Hantverksdatas nyhetsbrev tar upp trender inom affärssystem och de olika hantverksbranscherna, mässor och seminarier där ni kan möta oss samt det senaste kring företagets produkter. Anmäl dig så får du koll på det senaste! 

Hantverksdata.se använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen.

Jag accepterar