KAN DU MICROSOFT SQL SERVER OCH VILL UTVECKLA NYA OCH BEFINTLIGA SYSTEM?

Hantverksdata expanderar sin verksamhet och söker därför dig som brinner för programmering, kan Microsoft SQL Server (T-SQL) och vill vara en del i utvecklingen av företagets affärssystem! Är du ute efter en stabil och trygg arbetsgivare med goda förmåner och möjligheter att utvecklas inom programmering? Är du vetgirig och lättlärd med ett inneboende driv att ständigt söka ny kunskap och hitta sätt att lösa problem? Då kanske du är den vi söker!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för Hantverksdatas räkning ytterligare en programmerare. Denna gång med fokus på Microsoft SQL Server (T-SQL). Hantverksdata växer och kommer inom dom närmsta åren att utveckla befintliga samt nya system. Kan du Microsoft SQL Server och vill vara med på deras resa?

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Hantverksdatas önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Hantverksdata.

ARBETSUPPGIFTER

Som programmerare kommer du främst att arbeta med databaser och utveckling i Microsoft SQL Server (T-SQL). Du blir en del i ett utvecklingsprojekt där du arbetar med utveckling och förvaltning av Hantverksdatas gamla samt nya affärssystem. Hantverksdata har idag flera system som de på sikt kommer att utveckla och återskapa i ny tappning. Du kommer att vara en del av ett litet team bestående av 5 personer men arbeta självständigt och ansvara för dina egna uppgifter.

Du kommer till exempel att:

 • Arbeta med utveckling i Microsoft SQL Server (T-SQL)

 • Arbeta med programmering i C# i .Net-miljö.

 • Utveckla nya lösningar för att åstadkomma bästa funktionalitet

För dig som är driven med ett helhetstänk finns här stora möjligheter att komma in och utvecklas med hjälp av seniora kollegor. Hantverksdata erbjuder en långsiktig anställning i ett företag med goda utvecklingsmöjligheter och stabil tillväxt. De uppmuntrar individuell utveckling och erbjuder skräddarsydd kompetensutveckling där du får möjlighet att påverka riktningen. Du erbjuds goda förmåner så som ett högt friskvårdsbidrag, 6 veckors semester samt rikskuponger samt gemensamma konferensresor.

VI SÖKER DIG SOM

Vi söker dig som brinner för utveckling, känner dig trygg med att utveckla i C# och Microsoft SQL Server(T-SQL) och vill ta dig an en uppgift där du självständigt driver ditt eget arbete framåt.

 • Har utbildning inom data/system-vetenskap eller motsvarande från YH-utbildning, Universitet eller Högskola

 • Känner dig trygg med att programmera självständigt i C# och .Net-miljö

 • Känner dig trygg att utveckla i Microsoft SQL Server (T-SQL)

 • Kan kommunicera obehindrat på svenska samt engelska då tjänsten kräver kommunikation på båda språken

Det är meriterande om du:

 • Har erfarenhet av affärssystem sedan tidigare

 • Har erfarenhet av programmering i C#, Microsoft SQL Server (T-SQL) och .Net-miljö från arbete eller egna projekt

 • Är certifierad i Microsoft SQL Server (T-SQL)

Som person är du driven, skärpt och lyhörd, med en god förmåga att ta in ny information. Du är vetgirig och har ett inneboende driv att söka ny kunskap och kan lätt hitta nya sätt att ta dig an en utmaning. Du trivs med att arbeta självständigt i ett litet team med närhet till kollegor. För att lyckas i rollen har du ett starkt kvalitetstänk men är samtidigt orädd att ta eget initiativ.

ÖVRIG INFORMATION

 • Start: Så snart som möjligt, med hänsyn till uppsägningstid

 • Placering: Danderyd

 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Hantverksdata är marknadsledande inom moduluppbyggda system för el-, VVS- måleri- och glasbranschen. Dessutom expanderar de kraftigt inom övriga service- och entreprenadbranscher som larm, golv, plåt & vent, kyla, hiss och bygg. Sammanlagt har Hantverksdata ca 3 500 kundföretag och ca 20 000 användare inom de olika branscherna. Hantverksdata har bolag i Sverige, Finland, Norge och Danmark och har totalt ca 80 anställda och över 40 års erfarenhet av entreprenad- och servicebranscherna! Läs gärna mer på Hantverksdata.se/Om-oss.

ANSÖK HÄR

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Hantverksdatas nyhetsbrev tar upp trender inom affärssystem och de olika hantverksbranscherna, mässor och seminarier där ni kan möta oss samt det senaste kring företagets produkter. Anmäl dig så får du koll på det senaste! 

Hantverksdata.se använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen.

Jag accepterar