MARKNADSKOORDINATOR MED DIGITALT FOKUS

Hantverksdata är bolaget som underlättar vardagen för företagare inom hantverks- och entreprenadbranschen med sitt molnbaserade verksamhetssystem. Nu söker vi en marknadskoordinator där fokus ligger på att förbättra och utveckla vårt digitala fokus via sociala medier och webben.

OM TJÄNSTEN
Vi söker en kreativ, självgående & prestigelös storyteller. Att driva mindre projekt och samarbeta i anpassade team blir en del av din vardag.

Hantverksdata är marknadsledande inom moduluppbyggda system för el-, VVS- måleri- och glasbranschen. Affärsidén är att underlätta vardagen för hantverkare och företagare inom entreprenad genom att tillhandahålla en systemlösning som minskar administrationen och tillåter kunden fokusera på sin kärnverksamhet.

På Hantverksdata Sverige och huvudkontoret är vi drygt 85 anställda. Marknadsavdelningen är ett tajt team, dagligen i ett tätt samarbete med säljgrupperna. Rollen innebär ett stort eget ansvar där utrymme ges för kreativitet och möjlighet till förändring.

Tjänsten är på heltid.

VI SÖKER DIG SOM
Vi söker dig som är självgående, affärsmässig och som har en vilja att utvecklas inom marknadsföring. Dina arbetsgifter varierar från smått till stort vilket kräver att du är prestigelös, noggrann, ansvarstagande och har ett kreativt driv. Du har dessutom skinn på näsan och kan arbeta i ett högt tempo samt med flera parallella uppgifter i god teamanda. Som person är du positiv, social och har en god kommunikativ förmåga. 

Övriga kriterier:

 • Utbildning inom marknadsföring, kommunikation eller liknande område.
 • 2–4 års tidigare arbetslivserfarenhet från en roll inom marknadsföring.
 • Gärna erfarenhet från service- & entreprenadbranschen
 • Mycket goda kunskaper om samtliga delar av Officepaketet.
 • Erfarenhet av Indesign och Photoshop samt kännedom om webbplattformen Episerver.
 • Relevant erfarenhet och kunskap inom digitalkommunikation. Gärna med fokus på storytelling/content.
 • Talar och skriver svenska obehindrat samt har goda kunskaper i engelska.

ARBETSUPPGIFTER SOM INGÅR I DIN ROLL

 • Underhåll & utveckling av webbsidorna tillsammans med vår webbyrå.
 • Driva/Skapa kampanjer på våra sociala medier samt ev. nya digitala plattformar.
 • Sökoptimering på webben.
 • Grafiskproduktion (för print och online)
 • Delta i planering & genomförande av mässor & några större events per år.
 • Framtagning och utformning av material till mässor, POS-material, inbjudningar, broschyrer och annonsproduktioner. Löpande kontakt med tryckeri.
 • Kontaktyta gentemot sälj för önskemål av nytt material, lokalt anpassade produktioner samt säkerställa att varumärket uppträder i enlighet med de riktlinjer som är uppsatta.

Tjänsten passar dig som vill komma in i ett välmående bolag med stabil tillväxt och god personalpolitik där medarbetarna trivs och stannar. Du gillar att tillhöra ett mindre team och att jobba nära dina kollegor. Hantverksdata erbjuder en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter. Du får arbeta med en spännande produktportfölj med starka varumärken.

OMFATTNING OCH TILLTRÄDE
Start: januari 2020
Omfattning: Heltid
Lön: Fast enligt överenskommelse
Placering: Danderyd, Stockholm 

Om Du tycker att detta låter intressant och är någonting för Dig ansöker Du genom att klicka på Ansök nedan. Dina ansökningshandlingar ska innehålla ett uppdaterat CV och ett personligt brev.

Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Caroline Gentzel, Marknadschef via caroline.gentzel@hantverksdata.se

Intervjuer sker löpande.

ANSÖK 

 

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Hantverksdatas nyhetsbrev tar upp trender inom affärssystem och de olika hantverksbranscherna, mässor och seminarier där ni kan möta oss samt det senaste kring företagets produkter. Anmäl dig så får du koll på det senaste! 

Hantverksdata.se använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen.

Jag accepterar