Systemspecialist inom Redovisning till Hantverksdata

Har du erfarenhet inom projekt och redovisning och drivs av att hjälpa andra människor? Vill du dessutom jobba i en platt organisation med en hög grad av familjekänsla? Då har vi jobbet som passar dig!
Hantverksdata är Sveriges ledande leverantör av affärssystem specialiserade till hantverkare. Med över 45 års erfarenhet i branschen fortsätter vi att växa och söker därför nu en kollega som brinner för att dela med sig av sin expertis.

Tjänsten
Som systemspecialist kommer du spela en viktig roll för våra kunder och vår organisation, där du kommer ingå i ett litet seniort team. Dina arbetsuppgifter kommer vara varierade där du via mail och telefon hjälper och vägleder våra kunder i projekt- och redovisningsfrågor i vårt affärssystem. Vidare kommer du att vara en viktig del i att hela tiden arbeta aktivt för att göra Hantverksdata ännu bättre genom att jobba med dokumentation, skapa FAQ, skapa felrapporter till programmerare samt ta emot önskemål från kunder med förslag på vidareutveckling. 

Vi önskar se att du:

·       Trivs med att hjälpa och stötta andra i form av kundstöd

·       Har någon form av utbildning inom ekonomi

·       Minst runt 5 års arbetslivserfarenhet inom redovisning

·       Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Det är ett extra plus om du även har:

·       Erfarenhet av att arbeta i flera olika system

·       Erfarenhet av redovisning inom hantverksbranschen

·       Arbetat med någon form av support tidigare

·       Kunskap inom systemvetenskap

Vad vi vill erbjuda dig
Hantverksdata är marknadsledande inom moduluppbyggda system för el-, VVS- måleri- och glasbranschen. Dessutom expanderar vi kraftigt inom övriga service- och entreprenadbranscher som larm, golv, plåt & vent, kyla, hiss och bygg där vi har omkring 4000 kundföretag och ca 50 000 användare i hela Norden. För dig som är driven med ett helhetstänk finns här stora möjligheter att komma in och utvecklas. Hantverksdata erbjuder en långsiktig anställning i ett företag med stabil tillväxt. Vi uppmuntrar individuell utveckling och erbjuder skräddarsydd kompetensutveckling där du får möjlighet att påverka riktningen. Du erbjuds även goda förmåner så som bland annat generöst friskvårdsbidrag, resor och mycket mer. 

Mer information
Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att mejla regina.bjorklund@hantverksdata.se eller ringa på 076 677 36 31. Vi tar emot ansökningar löpande.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Hantverksdatas nyhetsbrev tar upp trender inom affärssystem och de olika hantverksbranscherna, mässor och seminarier där ni kan möta oss samt det senaste kring företagets produkter. Anmäl dig så får du koll på det senaste! 

Hantverksdata.se använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen.

Jag accepterar