Testautomatiserare sökes till marknadsledande affärssystemsleverantör

Hantverksdata är Sveriges ledande leverantör av affärssystem specialiserade till hantverkare. Med över 45 års erfarenhet i branschen fortsätter vi att växa och söker därför nu en kollega som brinner för kvalitetssäkring och vill bli en del av vårt team.

Rollen
I rollen kommer du att ansvara för och bygga upp automatiseringen av vår testning. Du kommer få styra projektet hands-on och sätta upp testramverk samt verktyg till detta. Du kommer även inneha ett självständigt produktägandeskap där du driver din egen del av vår produkt.

Vi ser gärna att du:

·       Har åtminstone 3 års erfarenhet av test

·       Har erfarenhet av att sätta upp testflöden i webbläsare

·       Har ett stort driv att utveckla både dig själv och verksamheten

·       Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska

Det är även bra om du har:

·       Erfarenhet av testautomatisering

·       Testansvar

·       Erfarenhet som produktägare

·       Förståelse för affärssystem

För att trivas i rollen tror vi att du är skärpt och har en god förmåga att ta in ny information. Då systemet är komplext och föränderligt bör du ha ett inneboende driv av problemlösning och innovation. Du gillar att arbeta självständigt i ett litet team med närhet till kollegor. Vidare har du ett starkt kvalitetstänk och är orädd att ta eget initiativ.

Vi erbjuder:

Vi uppmuntrar till individuell utveckling och erbjuder en skräddarsydd kompetensutveckling där du själv har möjlighet att påverka inriktningen. Förutom att Hantverksdata är ett tryggt företag med en stabil tillväxt har vi även goda förmåner såsom exempelvis ett generöst friskvårdsbidrag, flextid, årliga företagsresor och en härlig sammanhållning.

Hantverksdata har omkring 4000 kundföretag och 50 000 användare i hela Norden. Majoriteten av våra 130 anställda i Norden arbetar på vårt kontor i Danderyd där vi jobbar i en platt organisation med ett öppet klimat där alla pratar med alla. 

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att maila marcus.hagsten@hantverksdata.se eller ringa på 079 069 70 28.

ANSÖK

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Hantverksdatas nyhetsbrev tar upp trender inom affärssystem och de olika hantverksbranscherna, mässor och seminarier där ni kan möta oss samt det senaste kring företagets produkter. Anmäl dig så får du koll på det senaste! 

Hantverksdata.se använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen.

Jag accepterar