Kurser & Seminarier

Kurser

I juni och december varje år skickar vi ut vår kurskatalog för kommande halvår. Vi har schemalagda kurser i de flesta av våra program och moduler. Utöver vanliga kurser i våra kurslokaler i Danderyd eller i Göteborg så håller vi även webbkurser där man sitter uppkopplat från sin egen dator, tittar och lyssnar på lärarens genomgång. Om man hellre vill ha en företagsanpassad kurs så går det bra. En konsult går då igenom ert utbildningsbehov och sätter ihop en utbildningsdag antingen på plats hos er eller i vår kurslokal i Danderyd.

Seminarier

Emellanåt bjuder vi in till olika seminarier antingen på plats i Danderyd eller på andra orter i landet. Vi har även webbseminarier där man kopplar upp sig och lyssnar på en kortare genomgång. Självklart kan man fortfarande ställa frågor och få svar av den som håller seminariet. Information och anmälningsformulär för aktuella seminarier ligger under en egen rubrik till vänster.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Hantverksdatas nyhetsbrev tar upp trender inom affärssystem och de olika hantverksbranscherna, mässor och seminarier där ni kan möta oss samt det senaste kring företagets produkter. Anmäl dig så får du koll på det senaste! 

Hantverksdata.se använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen.

Jag accepterar