Våra kurser

Oavsett om du är nybörjare eller har jobbat länge kan du komma till en punkt där du behöver kunna eller veta mera. Kanske har du fått nya arbetsuppgifter eller bytt avdelning? Oavsett vilket skälet än må vara kan lösningen vara en kurs hos oss. Att lära sig nytt är att utvecklas och att utvecklas gagnar oss alla!

Hantverksdata har specialiserat sig på entreprenadföretagens administrativa rutiner. Vi har mångårig erfarenhet från både stora och små företag. Våra erfarna kursledare ser till att du lär dig både nya och effektivare arbetssätt för att förenkla administrationen.

Vi har schemalagda kurser i de flesta av våra program och moduler. Utöver vanliga kurser i våra kurslokaler i Danderyd eller i Göteborg så håller vi även webbkurser där man sitter uppkopplat från sin egen dator, tittar och lyssnar på lärarens genomgång. Om man hellre vill ha en företagsanpassad kurs så går det bra. En konsult går då igenom ert utbildningsbehov och sätter ihop en utbildningsdag antingen på plats hos er eller i vår kurslokal i Danderyd.

Kompetensutveckling via Lexicon

I samarbete med Lexicon kan vi nu erbjuda ett urval helt nya kurser speciellt framtagna för Hantverksdatas kunder. Det är kurser som är kompetensutvecklande i ämnen för de olika yrkesgrupperna inom entreprenad- och service.
På de här kurserna arbetar du inte i något av Hantverksdatas program. Kurserna ger istället grundläggande kunskaper för att du ska kunna jobba i olika delar av våra system.
Kurserna hålls i Hantverksdatas lokaler i Danderyd samt i Lexicons lokaler i Göteborg. Kursledarna kommer från Lexicon.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Hantverksdatas nyhetsbrev tar upp trender inom affärssystem och de olika hantverksbranscherna, mässor och seminarier där ni kan möta oss samt det senaste kring företagets produkter. Anmäl dig så får du koll på det senaste! 

Hantverksdata.se använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen.

Jag accepterar