Kommunikation och kvalitet (grund, 1 dag)

I samarbete med Lexicon kan vi nu erbjuda ett urval helt nya kurser speciellt framtagna för Hantverksdatas kunder. Det är kurser som är kompetensutvecklande i ämnen för de olika yrkesgrupperna inom entreprenad- och service.
På de här kurserna arbetar du inte i något av Hantverksdatas program. Kurserna ger istället grundläggande kunskaper för att du ska kunna jobba i olika delar av våra system.
Kurserna hålls i Hantverksdatas lokaler i Danderyd samt i Lexicons lokaler i Göteborg. Kursledarna kommer från Lexicon.

Vem bör delta
Alla som arbetar som hantverkare/montörer och som vill skapa sig en bättre arbetsmiljö.

Förkunskaper
Inga speciella förkunskaper krävs.

Kursens innehåll
Hur jag motiverar mig själv, Att spela huvudrollen i sitt eget liv, Att uppbära lön, Arbetsglädje ger kvalitetsökning, RMI Rätt mental inställning, Att sätta värde på sitt yrke, Hur mina värderingar styr mitt beteende.

Kursens målsättning/syfte
Arbetsglädje och gott resultat kommer ur kulturen som alla i teamet är med och skapar. Det viktigaste för att teamet skall uppnå en god kultur är individernas inställning till sitt arbete och sitt yrke.
Att spela huvudrollen i sitt liv och leva RMI, Rätt mental inställning kan vi alla bestämma oss för, vi blir alla mer motiverade och drivkraften stiger till fördel för kvaliteten och yrkesstoltheten.
Syfte med denna utbildning är att skapa nya insikter och tillgång till verktyg som du kan använda för att skapa en positiv och framgångsrik miljö för dig själv och din grupp.

Kurstider
09.30-16.30, kaffe serveras fr o m 09.00.

Kursavgift
7 500 kr exkl moms

För tillfället har vi inga inplanerade kursdatum

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Hantverksdatas nyhetsbrev tar upp trender inom affärssystem och de olika hantverksbranscherna, mässor och seminarier där ni kan möta oss samt det senaste kring företagets produkter. Anmäl dig så får du koll på det senaste! 

Hantverksdata.se använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen.

Jag accepterar