Hantverksdata - Redovisning/Löneoutsourcing

Behöver ni hjälp på kontoret?

Vi erbjuder redovisningstjänster och löneoutsourcing

Du som är kund till oss kan ta hjälp av oss för löpande redovisning, månadsbokslut och lönekörningar i Entré och Bilanco. Vi kan även erbjuda kortare uppdrag för en tillfällig stöttning av redovisningen t ex när den löneansvarige eller ekonomichefen har blivit sjuk.

Redovisningstjänster

Vi tar tillsammans fram en timbudget per månad där Hantverksdata hjälper till med redovisningen varje månad. Det kan vara allt från hela administrationen till endast månadsbokslut som skall tas fram och stämmas av. I detta alternativ debiterar vi per timma enligt tecknat avtal. 

Löneoutsourcing

Vi hjälper till med att endast genomföra lönekörningar varje månad där vi sammanställer inkommen tid för löneunderlag, frånvaro och semester. I tjänsten ingår det dessutom att vi tar fram kontrolluppgifter för alla anställda. I detta alternativ debiterar vi en fast avgift per lönespecifikation med en extra för varje kontrolluppgift.

Kontakta vår säljavdelning på forsaljning@hantverksdata.se för priser och mer information.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Hantverksdatas nyhetsbrev tar upp trender inom affärssystem och de olika hantverksbranscherna, mässor och seminarier där ni kan möta oss samt det senaste kring företagets produkter. Anmäl dig så får du koll på det senaste! 

Hantverksdata.se använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen.

Jag accepterar