Automile - Elektronisk körjournal

Automile körjournal

Hantverksdata erbjuder en smidig och mycket prisvärd elektronisk körjournal via Automile.
Som användare är det möjligt med en enkel knapptryckning vidarefakturera arbetsresor alternativt skapa underlag för reseräkning.

GPS:en är lätt att montera i bilen, du gör det själv, utan verktyg eller kablar. Bilen är alltid uppkopplad och registrerar automatiskt alla resor med start- och stoppadress, nuvarande position för pågående resor samt statistik som reslängd, tid, bensinförbrukning, utsläpp och genomsnittlig hastighet.

169 kr per fordon och månad. Prova fritt i 30 dagar.
Låg månadskostnad med fri datatrafik och utan dolda avgifter.

Kontakta oss på Hantverksdata för mer info! >>

Elektronisk körjournal - Överblick över reseräkningar

Genom Hantverksdatas samarbete med den elektroniska körjournalen Automile kan ni ha full koll på resorna i företaget. Automile registrerar automatiskt alla påbörjade resor med start- och stoppadress, restid och antal mil. All data överförs automatiskt till Entré och läggs till i det aktuella projektet. Likt andra integrerade moduler i Entré sker uppdateringen sömlöst och i realtid.

Inga installationskostnader eller startavgifter förekommer, och inga kablar behövs för installationen. En GPS-dosa, Automile Box, kopplas till bilens diagnosport och hämtar sedan alla nödvändiga data från bilen och skickar dem vidare till Entré. Automile ger en bred och ständigt uppdaterad överblick över alla företagets reseräkningar.

Enkel reseplanering

Automile gör det enkelt för hantverkaren att planera sin resa. Han kan via Automile-appen, som är integrerad med Entré, skapa resrutter och planera sin körning. Appen fungerar sedan som en GPS med vägbeskrivning. På kontoret kan projektledarna i realtid se var alla företagets bilar befinner sig och skicka ut en arbetsorder till den hantverkare som befinner sig närmast kund.

Automile är en elektronisk körjournal som är helt och hållet integrerad med de övriga funktionerna och modulerna i Entré. Det gör det möjligt att planera och registrera resor för de aktuella projekten och ser till att den registrerade informationen hamnar på rätt plats i systemet.

Spåra fordon i realtid

Från kontoret kan projektledare och administratörer se precis var alla företagets fordon befinner sig i realtid. Det ger en ovärderlig överblick och flexibilitet och möjlighet att styra vilka hantverkare som ska ta sig an vilket projekt. 

Ett kontor på en hantverksfirma fungerar ju ofta som en sambandscentral, där det är viktigt att snabbt kunna skicka personal till rätt adress. Med Automile, som är helt integrerat med Entré, skapas oslagbara möjligheter till just detta. Meddelanden skickas enkelt via Automile-appen, eller så läggs en arbetsorder i Entré Portal till den hantverkare som befinner sig närmast kunden.

Flexibelt verktyg för företag

Förutom att se var fordonen befinner sig, kan projektledaren även se status på alla bilar, till exempel på batteriet, bensinmängd, skador och mycket annat, eftersom systemet är inkopplat i bilens diagnosport. Automile är alltså både en elektronisk körjournal och ett diagnosverktyg för företagets fordon.

Genom integrationen med Entré kopplas alla registrerade data om bilens status och om körda mil, restider och annat, direkt till rätt projekt i Entrés Projektstyrning. Det ger företaget möjlighet att redovisa helt rätt reskostnader till varje projekt, och man slipper obehagliga överraskningar vid en eventuell skatterevision. Ett ovärderligt verktyg för alla hantverkarföretag.

 Läs mer i produktbladet. Klicka här!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Hantverksdatas nyhetsbrev tar upp trender inom affärssystem och de olika hantverksbranscherna, mässor och seminarier där ni kan möta oss samt det senaste kring företagets produkter. Anmäl dig så får du koll på det senaste! 

Hantverksdata.se använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen.

Jag accepterar