Entré Skanning

Att hantera fakturor elektroniskt är en självklarhet för många idag. Mindre pappershantering ger ett effektivare kontor. Hantverksdata har avtal med Lexmark (f.d. ReadSoft) för tjänsten ReadSoft Online.

Tjänsten för egen skanning av leverantörsfakturor, Entré Skanning. Lexmarks molntjänst och kopplingen till vårt affärssystem Entré gör det nu enklare för dig inom entreprenad- och servicebranschen att spara tid och pengar för hantering av inkommande leverantörsfakturor.

Entré Skanning
Tjänsten fungerar smidigt genom att du skannar in dina leverantörsfakturor från pappret in på din lokala skanner. Bilderna mejlas upp i molnet och tolkas med alla reskontrauppgifter. Fakturorna läses sedan in i Entré med reskontrauppgifter och en bild på fakturan. Du kan även be dina leverantörer att mejla fakturorna direkt till tjänsten i molnet.

Du förbättrar produktiviteten, effektiviteten och din kontroll över verksamheten.

Mejla eller ring försäljningsavdelningen för mer information:

forsaljning@hantverksdata.se

08-473 70 00

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Hantverksdatas nyhetsbrev tar upp trender inom affärssystem och de olika hantverksbranscherna, mässor och seminarier där ni kan möta oss samt det senaste kring företagets produkter. Anmäl dig så får du koll på det senaste! 

Hantverksdata.se använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen.

Jag accepterar