Webbdemo

Vi håller kostnadsfria korta webbdemos, ca 30 minuter, varje onsdag kl 10:00. Syftet är att visa olika funktionaliteter i Entré för de som är nyfikna på hur man kan effektivisera sin administration och spara tid och pengar. OBS! Det är en demo, inte en utbildning och vänder sig till er som ännu inte har de funktioner som vi visar i demon.

Du behöver en dator med Internetuppkoppling där du följer demon på skärmen och en telefon där du lyssnar och kan ställa frågor till den som håller demon.

Hantera leverantörs- och kundfakturor digitalt

Inga mera papper! Hur kan det gå till? Vilka alternativ finns det?

Vi visar våra digitala fakturaflöden i Entré. Vi pratar om InExchange, Readsoft och OpusCapitas tjänster och hur de kan underlätta din vardag.

Få in tid och material direkt på ordern med Entré Portal

Låt hantverkarna registrera sin tid och material direkt på arbetsplatsen, direkt in i Entré.

Vi visar hur ditt företag kan jobba med Entré Portal - Tidsregistrering och mobila arbetsorder för hantverkare ute i fält. Slipp dubbelarbete med tidssedlar och öka takten på faktureringen genom att snabbare få in tid och material på arbetsordern. Webbdemon vänder sig till er som ännu inte har Entré Portal.

Få ut mer av Entré Portal med KlarPris och Automile

Vi visar tilläggstjänster som kan kopplas till Entré Portal för dig som redan kör Portalen eller för dig som funderar på att börja med Portalen.

KlarPris - ett inköpsverktyg som förenklar materialinköp och säkerställer bästa pris på material. med den integrerade KlarPrisfunktionen kan du snabbt jämföra priserna när du ska beställa ditt material hos t ex Ahlsell, Dahl, Elektroskandia, Selga, Solar, Storel och Onninen. Du slipper det tidskrävande arbetet med prisjämförelser på varenda vara inför varje projekt.

Automile - en smidig och mycket prisvärd elektronisk körjournal. Med en enkel knapptryckning kan man vidarefakturera arbetsresor alternativt skapa underlag för reseräkning.

 Jobba effektivare med smarta verktyg!

Anmäl dig till en demo genom att klicka på respektive tillfälle nedan. 
Nya tillfällen läggs ut vartefter.

Din anmälan vill vi ha senast måndag samma vecka som demotillfället.

För tillfället har vi inga inplanerade kursdatum

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Hantverksdatas nyhetsbrev tar upp trender inom affärssystem och de olika hantverksbranscherna, mässor och seminarier där ni kan möta oss samt det senaste kring företagets produkter. Anmäl dig så får du koll på det senaste! 

Hantverksdata.se använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen.

Jag accepterar