Referens - Ögrens El & Kylteknik AB

Mats Ögren, VD

Hantverksdata ger oss alltid bra support och bidrar med goda branschkunskaper. Deras branschkunskaper har under de mer än tjugo år vi använt systemet, gett oss såväl nya som anpassade funktioner som helt klart underlättar vår vardag. Att vi t.ex. enkelt kan kontrollera att jobbet är lönsamt innan vi fakturerar är en mycket bra funktion som bidrar till en förbättrad likviditet.

Vi har även dragit igång en handdatorlösning där montörerna registrerar tid och material ute på jobbet för att ytterligare förenkla och effektivisera arbetet.

Ögrens El & Kylteknik har sin verksamhet i Botsmark mellan Umeå och Skellefteå. Företaget jobbar med allt inom elteknik. De säljer och installerar kyl- och frysanläggningar, luftkonditionering, åskskydd/jordfelsbrytare. De genomför även energioptimering av fastigheter och service på värmepumpar. Ögrens använder Hantverksdatas system för fakturering, kund- och leverantörsreskontra, objektsredovisning, tid och lön samt handdatorer.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Hantverksdatas nyhetsbrev tar upp trender inom affärssystem och de olika hantverksbranscherna, mässor och seminarier där ni kan möta oss samt det senaste kring företagets produkter. Anmäl dig så får du koll på det senaste! 

Hantverksdata.se använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen.

Jag accepterar