Comfortkedjan

Många av våra kunder finns inom VVS-branschen. Vi levererar färdiga prisinläsningsmallar för alla VVS-grossister med tillhörande rabattbrev. Allt för en snabb och komplett information om artiklar. Vi tillhandahåller inte bara priser och grossistkopplingar för VVS-branschen utan erbjuder också ett praktiskt branschutvecklat kalkylsystem med färdiga normsystem och recept. Vi har även ett långvarigt samarbete med branschorganisationen VVS Företagen.

Sveriges största VVS-installationskedja

Comfort är Sveriges största VVS-installationskedja med 130 medlemsföretag och drygt 1 800 certifierade montörer. Som återförsäljare av branschens bästa varumärken erbjuder vi helhetslösningar inom vatten och värme, med allt från material och installation till service och underhåll.

Vår samlade erfarenhet och det faktum att vi finns över hela landet gör oss till en pålitlig partner med stark lokal förankring, som kan installera allt vi säljer. Så oavsett om det gäller injustering av ett värmesystem, att få en blandare, Installerad & Klar, eller att bygga ett helt nytt Färdigt Badrum hjälper vi dig hela vägen, från början till slut.

De flesta av våra Comfort-företag säljer det stora utbud av produkter från välkända varumärken som vi jobbar med. Läs mer om vilka varumärken vi jobbar med. I våra 60 butiker har vi dessutom badrumsutställningar där du, förutom kompetent rådgivning, kan hitta mer inspiration och bekanta dig närmare med produkterna.

Varmt välkommen att kontakta oss om du har några frågor eller vill veta mer!

Som medlem i Comfortkedjan har du tillgång till ett basutbud av kostnadsfri hjälp och råd inom olika områden. Utöver övriga medlemsförmåner och rabatter så ger samarbetsavtalet med Hantverksdatas dig som medlem kraftiga rabatter på färdiga paketlösningar i Entré, systemet för VVS-branschen.

Kontakta mig