Hantverksdata.se använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen. 

Acceptera

Nu satsar vi på larmbranschen

Hantverksdata har skrivit ett samarbetsavtal med SWESEC. Detta är ett led i den satsning som Hantverksdata nu gör inom larmsektorn. Under en längre tid har många av Hantverksdatas kunder haft ett behov av att kunna hantera sina larmanläggningar i samma system som affärssystemet Entré. Därför satsar man nu på att ta fram leveransregister för brand-, inbrott- och CC-TV-anläggningar. Även rapporter som t.ex. anläggarintyg, anmälan till LC, sektionsförteckning och förbrukningsrapport kommer att finnas.

– Det här innebär att arbetsorder kan skapas direkt på en anläggning och arbetsordern får med sig basinformation om anläggningen samt att loggning och tillkommande artiklar adderas automatiskt på anläggningen. Serviceaktiviteter kan planeras per anläggning och som sedan skapar serviceorder direkt till den generella orderlistan i Entré, förklarar Anders Sörbom försäljningschef på Hantverksdata. 

– Det gläder oss att vi har fått till ett samarbetsavtal med SWESEC. Det gör att vi kan säkerställa kommande branschblanketter, information och funktionalitet i Entré på ett bra sätt, fortsätter han.

SWESEC är den gemensamma organisationen för cirka 400 svenska säkerhetsföretag. De representerar delbranschorganisationerna SVEBRA (Svenska Brandskyddsföretag), SWEGROUP (särskilda säkerhetsföretag), Sweguard (Svenska Bevakningsföretag), FLB-Gruppen (Förvaringsskydd, Lås- och Beslag), SLR (Auktoriserade Låsmästare) och SWELARM med sektionerna Brand, Larminstallatörer, Produkter och Larmcentraler.

Hantverksdata deltog i leverantörsutställningen i samband med SWELARMS årsmöte. Intresset för vår satsning var stort, berättar Anders Sörbom. I höst kommer vi att ställa ut på Skydd som går av stapeln på Stockholmsmässan i Älvsjö 30 september – 3 oktober.

För mer information: Anders Sörbom, Försäljningschef Hantverksdata, mobil: 070-568 01 70

Hantverksdata.se använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen. 

Acceptera