Detta är Hantverksdata

Hantverksdata hjälper hantverkare att effektivisera sin vardag -  i alla branscher. Det har vi gjort i 50 år, och på så sätt har vi kunnat bli branschledande inom affärssystem i de olika hantverksbranscherna.

Vår långa erfarenhet av projektledning, kundservice och utbildning, bidrar till att vi på ett effektivt sätt kan förbättra resultat och kvalitet vid varje installation.

 

Antal anställda: 180

 

Antal användare: 90 000

 

Antal år i branschen: 50

 

Marknadsledande och expanderande

Idag är vi marknadsledande inom el-, VVS- måleri- och glasbranschen med våra moduluppbyggda system. Dessutom expanderar vi kraftigt inom övriga service- och entreprenadbranscher som larm, golv, plåt & vent, kyla, hiss och bygg. Sammanlagt har vi drygt 5 000 företag och nästan 90 000 användare inom de olika branscherna.

Program utvecklade av hantverkare för hantverkare

Vårt mål är att underlätta hantverkarens arbete och vardag. Därför är våra system utvecklade av hantverkare för hantverkare till skillnad från många andra system. Vi har från början utgått från branschens förutsättningar och tagit vara på hantverkarnas synpunkter och erfarenheter.

Hantverksdata i Norden och Europa 

Hantverksdata har bolag i både Sverige, Finland, Norge, Danmark och Tyskland.

Besök gärna deras hemsidor.

Finland - Pajadata Oy  

Norge - Håndverksdata AS  

Danmark - Ordrestyring 

Tyskland - Handwerksdata 

 

Tracked

Tracked ligger sedan 2021 under Hantverksdatas paraply. Tracked är ett molnbaserat projektsystem som på bästa sätt skapar verklig affärsintelligens till dina entreprenadprojekt.

Läs mer om Tracked här.

Entré Vehicle (Rekyl)

Sedan 2021 är Rekyl en del av Hantverksdata. Entré Vehicle är Hantverksdatas egna körjournal. Systemet är enkel att integrera med våra övriga produkter. 

Läs mer om Entré Vehicle här.

PRI Handel

PRI Handel riktar sig i första hand till detaljhandelsorganisationer, kedjor och koncerner, i byggbranschen. PRI Handels erbjuder elektronisk handel i dessa organisationer, samt deras leverantörer och kunder.

Läs mer om PRI Handel här.

KlarPris

Klarpris är en inköpsportal som tillåter dig inom el och VVS att jämföra priset på valda produkter mellan olika leverantörer.

Läs mer om PRI Handel här.

Kontakta mig