Hantverksdata.se använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen.

Acceptera

Nu lanserar vi framtidens app – Entré Portal

Entré Portal är Hantverksdatas nya ”app” för digitala arbetsorder. Via portalen får hantverkaren ut alla sina arbetsorder till mobiltelefonen på ett snabbt och enkelt sätt. I arbetsordern hanteras tid och allt material som rör arbetsordern. Även egenkontroll/checklista kan skötas direkt i mobilen.

Entré Portal är en online-applikation vilket innebär att all information kommer till mobiltelefonen direkt utan krånglig integration mellan kontoret och mobilen. En av de stora fördelarna med portalen är att exakt samma information som man ser på kontoret ser man även i mobilen. En annan fördel är att den kräver minimalt med uppsättnings- och utbildningstid.

– Denna produkt kommer att förändra hela marknaden för fältsystem inom entreprenadbranschen. Produkten är enkel och lättåtkomlig och har en otroligt låg investeringströskel. Detta bidrar till att Entré Portal snart hamnar i var hantverkares hand, kommenterar en förväntansfull Anders Sörbom, Försäljningschef på Hantverksdata.

Tomas Sandstedt, VD på Elajo Elteknik AB håller med om att produkten har en självklar plats i montörernas mobiltelefoner.

– Hantverksdata har hittat en oslagbar produkt gällande digitala arbetsorder. Vi har prövat andra system men det har inte fungerat till 100 %. Nu ser vi att Entré Portal löser alla s k synkproblem i och med att det är en onlinelösning. Installationen och utbildningen av de tio första montörerna klarades av på mindre än en dag!

Läs mer om produkten här>>

Eller kontakta:
Anders Sörbom, Försäljningschef Hantverksdata, mobil: 070-568 01 70

Hantverksdata.se använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen.

Acceptera