Hantverksdata.se använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen.

Acceptera

Hantverksdata och Sveriges Byggindustrier tecknar samarbetsavtal

Hantverksdata och Sveriges Byggindustrier (BI) har tecknat samarbetsavtal om att marknadsföra Hantverksdata och affärssystemet Entré till BI:s medlemmar. Detta är ett led i den satsning som Hantverksdata gör inom byggbranschen.

Entré är ett branschutvecklat moduluppbyggt affärssystem med kraftfulla funktioner som vänder sig till entreprenad- och serviceföretag. Kärnan i systemet är projekt med material och tid. I Entré hanteras företagens hela administration med t.ex. fakturering, leverantörsreskontra, bokföring, tidsregistrering och löner i ett och samma system.

– Det gläder oss att vi har fått till ett samarbetsavtal med BI. Genom avtalet får vi bland annat tillgång till aktuell branschinformation. Det gör att vi kan säkerställa utvecklingen av Entré med unik funktionalitet för byggbranschen. Med Entré får företaget ett gemensamt verktyg för all ekonomi och projektadministration, kommenterar en förväntansfull Peter Myrman, ansvarig för byggbranschen på Hantverksdata.

Peter Schyum, ansvarig för centrala inköpsavtal på BI är mycket nöjd med det nya samarbetsavtalet.

– Avtalet omfattar attraktiva erbjudanden av Hantverksdatas produkter till BI:s medlemmar. Avtalet syftar till att skapa ett samarbete kring produktutvecklingen, ge mervärde för medlemmarna samt skapa ökad effektivitet inom respektive medlemsföretag.

 Sveriges Byggindustrier (BI) är bransch- och arbetsgivarorganisation för bygg- och anläggningsföretag verksamma i Sverige. Över 3200 medlemsföretag samverkar inom förbundet för att skapa goda förutsättningar och villkor för byggindustrin och dess anställda. BI:s prioriterade mål är ett modernt medarbetaravtal och en sund byggbransch. www.bygg.org

Hantverksdata är ett företag med över 40 års erfarenhet av hantverksbranschen. Idag är vi marknadsledande inom Måleri, Golv, El, VVS och Glas. Våra program används även av företag verksamma inom bl a Plåt, Larm, Kyla och Bygg.
Hantverksdata har i dagsläget ca 3 500 kunder med 15 000 användare i Norden. Tillsammans med vårt finska dotterbolag är vi ca 70 anställda.
www.hantverksdata.se

För mer information:

Peter Myrman, Ansvarig för Bygg, Hantverksdata
Mobil: 070-999 24 20, E-post: peter.myrman@hantverksdata.se

Hantverksdata.se använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen.

Acceptera