Hantverksdata.se använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen.

Acceptera

Dokumenthantering – Ny modul i Entré

All information hanteras i ETT system

Hantverksdata fortsätter att utveckla nya smarta programfunktioner som underlättar hantverkarnas vardag. Den senaste i en rad av nyheter är Entré Dokumenthantering.

Med Entré Dokumenthantering hanterar man på ett enkelt sätt företagets lagring av bl a dokument, e-post, tidplaner, kalkyler och bilder. Lagringen av data sker på kraftfulla internetservrar vilket medför att man alltid oavsett var man själv befinner sig har en enkel åtkomst till sina dokument och annan information som man valt att lagra. Modulen är inte enbart en lagringsplats, styrkan i modulen är användandet av mallbibliotek och intelligenta frågeguider. Det är en extra stor fördel för de företag som är certifierade enligt t ex EIO-Q, ISO-9000, Povel eller BF9K då alla nödvändiga dokument enkelt fylls i med data från projekten.

På ett företag hanterar man varje dag stora mängder med dokument. Många av dokumenten handlar om de pågående projekten eller förfrågningar om nya anbud. Fram till nu har denna information ofta lagrats i många olika system som t ex Outlook, lagring på arbetsledarnas lokala datorer eller lösa papper som blir liggande på skrivborden. Allt detta medför tidsspillan, kostnader och onödigt strul. Med Entré Dokumenthantering kan man lösa allt detta genom att all information samlas på ett ställe och att man kommer åt företagets filer och bilder, när som helst och var som helst.

Läs mer om Entré Dokumenthantering här>>

Hantverksdata.se använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen.

Acceptera