Hantverksdata.se använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen.

Acceptera

Hantverksdata tecknar samarbetsavtal med Happy Homes

Affärssystemleverantören Hantverksdata tecknar ett exklusivt avtal med färg och interiörkedjan Happy Homes. Avtalet innebär att Happy Homes kommer att erbjuda Hantverksdatas nya webblösning, Entré 110, till sina yrkeskunder. Lösningen är speciellt framtaget för de mindre måleriföretagen och deras behov.

Entré 110 är ett nyutvecklat webbaserat administrativt verktyg för arbetsorderhantering och fakturering. Avtalet mellan Happy Homes och Hantverksdata innebär att Happy Homes drygt 100 butiker erbjuder sina yrkeskunder ett enkelt sätt att sköta sin administration. Entré 110 hjälper den lilla hantverkaren att utöva sitt arbete på ett mer effektivt sätt. Med färdiga prislistor och digitala flöden för material och tid blir det enkelt för målaren att hantera sin administration på surfplattor ute i fält samt på kontoret.

– Vi ser stora möjligheter och marknadsfördelar genom att vi nu i våra Happy Homes butiker också kan erbjuda våra proffskunder ett webbaserat affärssystem. Vi arbetar idag nära våra kunder och kan genom Entré 110 skapa än mer fördelar för våra kunder genom att effektivisera det administrativa informationsflödet. Därmed blir Entré 110 ett konkurrensmedel på den lokala marknaden, säger Stefan Aronsson, VD på Happy Homes Sverige AB.

Samarbetsavtalet är det andra på kort tid som Hantverksdata tecknar med olika grossister inom hantverksbranschen. Sedan tidigare har Ahlsell avtalat om att erbjuda webblösningen för sina mindre yrkeskunder.

– Samarbetsavtalet innebär att vi återigen får bekräftelse på att Hantverksdata är en stark leverantör av IT-verktyg för hantverksbranschen idag. Tillsammans med Happy Homes kan vi nu hjälpa de mindre måleriföretagen att bli mer lönsamma genom att minska deras administration och bli mer mobila vilket ger mer tid till sitt hantverk, säger Anders Sörbom, försäljningschef på Hantverksdata.

___________________________________________________________________________

Happy Homes är en rikstäckande färg- och interiörkedja med över 100 butiker runtom i landet. I våra butiker hjälper våra kunniga medarbetare dig som proffs eller konsument. De ger dig kunskapen du behöver för att komma i mål med ditt renoveringsprojekt. I butikerna finns ett brett sortiment med färg, tapeter, golv, kakel och tillbehör. Happy Homes har en årlig omsättning om cirka 1,8 miljarder SEK och är den äldsta färgfackhandelskedjan i landet. Läs mer på www.happyhomes.se

Hantverksdata har mer än 40 års erfarenhet av att marknadsföra dataverktyg och affärssystem till de olika hantverksbranscherna. I dag har Hantverksdata cirka 80 anställda i Sverige, Finland, Norge och Danmark, och omsätter cirka 90 miljoner SEK.  Hantverksdata är en ledande leverantör av affärssystem för service- och entreprenadföretag inom bland annat VVS-, el-, måleri- och glasbranscherna. Totalt har Hantverksdata cirka 3 500 kunder och runt 15 000 användare inom de olika branscherna. Läs mer på www.hantverksdata.se

För mer information, kontakta:

Hantverksdata Norden AB
Anders Sörbom, försäljningschef
Telefon: 08-473 70 00
Mobil: 070-568 01 70
E-post: anders.sorbom@hantverksdata.se

Happy Homes Sverige AB
Stefan Aronsson, VD
Telefon: 08-55 69 49 60
Mobil:  070-563 10 30
E-post: stefan.aronsson@happyhomes.se

Hantverksdata.se använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen.

Acceptera