Hantverksdata.se använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen.

Acceptera

Entré Portal – Nu närmar vi oss 9 000 användare!

Vid månadsskiftet januari/februari 2015 hade vi passerat 8 700 användare i Entré Portal. Det innebär att Portalen är ett av marknadens mest spridda system gällande mobila arbetsorder. Sedan produktlanseringen hösten 2011 har vi stadigt ökat användningen av Entré Portal för hantverkare inom olika branscher såsom El, VVS, Måleri, Plåt, Glas och Golv.

Varje år har vi lanserat nya funktioner i Entré Portal

Under hösten lanserades stöd för samtliga plattformar för smartphones och surfplattor. Det innebär att hantverkaren inte behöver investera i en viss typ av telefon eller surfplatta utan nu finns stöd för Android, iPhone och Windows.

Vi har även lanserat en webbattest av leverantörsfakturor. Det innebär att arbetsledare, projektledare och även montörer kan attestera leverantörsfakturor ute på webben. Attestfunktionen bygger på den regelbaserade attesten i Entré vilket innebär att systemet väljer attestanter beroende på vem som t cx är projektledare för just det projektnumret eller vem är arbetsledare för just den ordern. Här finns även automatiska val beroende på beloppsnivåer, resultatenheter mm. I Portalen visas fakturans bild så att attestanten kan se den och samtidigt visas konteringsraden på vänster sida. Användaren attesterar raden och sedan visas nästa faktura upp automatiskt för attestering.

Anders Sörbom visar Entré Portal på iPad och webb

Anders Sörbom visar Entré Portal på iPad och webb

Hantverksdata.se använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen.

Acceptera