Hantverksdata.se använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen.

Acceptera

Samarbete mellan Hantverksdata och Automile effektiviserar körjournalen för hantverkarna

Hantverksdata kan nu, genom samarbete med Automile, erbjuda en smidig och mycket prisvärd elektronisk körjournal, som gör det möjligt att få in resedata direkt i affärssystemen Entré och Entré Office/Ahlsell Office. Integrationen, som blir klar inom kort, ger dig som användare möjlighet att med en enkel knapptryckning vidarefakturera arbetsresor alternativt skapa underlag för reseräkning.

Automiles elektroniska körjournal är gentemot andra lösningar mycket prisvärd, uppfyller skatteverkets krav och du som hantverkare slipper överraskningar vid skatterevisioner.
GPS:en är lätt att montera i bilen, det behövs inga verktyg eller kablar. Bilen är alltid uppkopplad och registrerar automatiskt alla resor med start- och stoppadress, nuvarande position för pågående resor samt statistik som reslängd, tid, bensinförbrukning, utsläpp och genomsnittlig hastighet.

"Lösningen kommer spara våra kunder massor av tidskrävande arbete med att samla in korrekt reseinformation och få ut det på fakturor. Det säkerställer samtidigt att våra kunder har körjournaler som uppfyller skatteverkets krav” säger Urban Friberg, VVD på Hantverksdata.

 "I samband med att vi drar igång samarbetet och den fina integrationen mellan systemen så är vi stolta över att välkomna Hantverksdata som återförsäljare till Automile. Vi har idag över 10 000 användare och över 2 000 företagskunder varav massor med hantverkare, så vi vet att integrationen är efterlängtad. Lösningen kommer att spara både tid hos våra kunder och förhoppningsvis även öka lönsamheten när det blir så administrativt enkelt att få med resor på faktura och reseräkningsunderlag” säger Jacob Pontén, VD på Automile AB.

Pressrelease PDF

Hantverksdata.se använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen.

Acceptera