Hantverksdata.se använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen.

Acceptera

Hantverksdata i samarbete med KlarPris

Ett samarbetsavtal är tecknat mellan Hantverksdata och KlarPris. KlarPris är inköpsverktyget som effektiviserar materialinköp inom el- och VVS branschen. En webbaserad tjänst som nu kan adderas till affärssystemen Entré och Entré Office från Hantverksdata.

KlarPris har många års erfarenhet inom byggbranschen. En erfarenhet som resulterat i ett inköpsverktyg som jämför grossistpriser och tar fram det bästa och billigaste materialalternativet för pågående projekt. Tjänsten som nu erbjuds till våra kunder, främst inom installation såsom el och VVS, är användarvänlig och gör att dem snabbt kan navigera bland mängden av grossister, rabatter och unika rabattöverkommelser. Installatörer kan spara mellan 4-8 % på sina inköp genom KlarPris och Hantverksdata. Inköpslogistiken optimeras och dyrbar tid och resurser frigörs.

“Det er en fornøjelse at arbejde sammen med Hantverksdata, og fra installatørerne mærker vi en stor efterspørgsel efter en brugervenlig og effektiv software, der udover at gøre indkøbsprocessen lettere også byder på besparelser. Sammen kan Hantverksdata og Klarpris markant ændre måde der købes ind på i VVS og el-branchen,” siger Jens Davidsen.

Mikael Viotti, VD på Hantverksdata är övertygad om att möjligheten att kunna erbjuda KlarPris som en integrerad tjänst i våra system både stärker vårt redan starka erbjudande till el och VVS branschen och hjälper våra kunder att effektivisera sin artikel- och inköpshantering ytterligare.

För information eller kontakt:
mikael.viotti@hantverksdata.se eller 08-473 70 00
jens@klarpris.dk

Pressrelease PDF>>

Hantverksdata.se använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen.

Acceptera