Hantverksdata.se använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen.

Acceptera

Hantverksdata och Lexicon utbildar hantverksbranscherna

Från och med våren 2017 så erbjuder Hantverksdata ett bredare urval av utbildningar i samarbete med Lexicon. Med en anpassad kompetensutbildning blir du en effektivare användare av ekonomi- och affärssystem som t ex Entré, det branschutvecklade affärssystemet från Hantverksdata.

Hantverksdata och Lexicons gemensamma utbud innebär ett antal kurser där hantverksföretag kan förkovra sig inom områden som projektledning och lönehantering.

”Vi på Hantverksdata är vana att utbilda företag i våra system och tillhörande processer.  Med kurserna från Lexicon är vi övertygade om att hantverksföretagen ges en möjlighet att fördjupa sig inom områden som inte bara underlättar nyttjande av våra system utan även utvecklar deras respektive företag, säger Mikael Viotti, VD på Hantverksdata.

”Kent Bjuhr på Lexicon säger; Lexicon har arbetat med att utveckla hantverksföretag i över 20 år och har stor förståelse för de utmaningar som både små och stora verksamheter har. Hittills har vi hjälpt över 2 000 personer att bli bättre i sina roller som företagsledare, arbetsledare, administratörer eller montörer. Lexicon erbjuder en rikstäckande organisation och ett heltäckande utbud för att skapa trevligare och effektivare arbetsplatser.” 

Pressrelease som PDF>>

Hantverksdata.se använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen.

Acceptera