Hantverksdata.se använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen. 

Acceptera

Hantverksdata blir genom Entré Office certifierad integrationspartner till Fortnox

Hantverksdatas molnbaserade Entré Office system har blivit utvalt att ingå i satsningen av Fortnox nya partnerprogram som lanseras nu i höst.

I det webbaserade systemet Entré Office, speciellt utvecklat för hantverksbranscherna, hanteras hela orderflödet från arbetsorder till faktura. Funktionalitet såsom ROT, mobilitet, dokumenthantering, projektredovisning, egenkontroller och färdiga branschprislistor finns i systemet.

Genom integration med Fortnox ges möjlighet att sköta t ex kundreskontra och bokföring – allt i samma system. En attraktiv kombination som förenklar valet av affärssystem.

”Vi är givetvis glada och stolta över detta strategiska samarbete med Fortnox. Ett samarbete vilket vi är övertygade om kommer innebära, bland annat tillsammans med Fortnox många redovisningskunder, att vi kan bidra till att utveckla ännu fler hantverkares vardag.”

Mikael Viotti, VD på Hantverksdata

”Vi ser fram emot att ha Hantverksdata som certifierad integrationspartner till Fortnox. Entré Office och Fortnox tillsammans gör att hantverkare kommer kunna spara väldigt mycket tid på sin administration och kunna fokusera mer på sin egen verksamhet.”

Eric Damberg, Partneransvarig på Fortnox

 


Hantverksdata har mer än 45 års erfarenhet av att marknadsföra affärssystem till de olika hantverksbranscherna. I dag har Hantverksdata omkring 100 anställda i Sverige, Finland, Norge och Danmark, och omsätter drygt 130 miljoner SEK.  Hantverksdata är en ledande leverantör av affärssystem för service- och entreprenadföretag. Totalt har Hantverksdata drygt 4 000 kunder och runt 35 000 användare inom de olika branscherna. Läs mer på www.hantverksdata.se

Fortnox är Sveriges ledande leverantör av internetbaserade program för företag, redovisnings- och revisionsbyråer, samt föreningar och skolor. Affärsidén är att erbjuda ett brett sortiment av internetbaserade program som är enkla att lära sig och att använda. Idag har Fortnox ca 189 anställda på huvudkontoret i Växjö och 2016 omsatte företaget 189 miljoner SEK. www.fortnox.se

Pressmeddelande som PDF >>

Hantverksdata.se använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen. 

Acceptera