Hantverksdata.se använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen.

Acceptera

Svea Ekonomi och Hantverksdata gör gemensam sak för hantverksbranscherna

Hantverksdata kommer att erbjuda delar av Svea Ekonomis tjänster i sina affärssystem. Ett första steg blir inkassotjänsten som kommer bredda och underlätta användandet av Entré systemen såsom de ser ut idag.

”Det här är helt i linje med våra intentioner att underlätta hantverkarens vardag. Med en integrerad inkassolösning får våra hantverksföretag bättre kontroll och smidigare hantering av sina utestående fordringar. På det sättet kan de minska eventuella kundförluster och får dessutom en säkrare likviditet, säger Mikael Viotti VD på Hantverksdata.”

Svea Ekonomi som själva har rötterna i ett entreprenörskap erbjuder idag en rad både administrativa och finansiella tjänster som gör att många små och medelstora företag kan fokusera på nya affärer och tillväxt.

”Hantverksbranscherna består till stor del av entreprenörer och entreprenörskapet är något vi verkligen brinner för. Hantverksföretagen är viktiga och det känns jättebra att kunna vara med och erbjuda tjänster som underlättar för dem. Vi är glada för förtroendet och ser fram emot ett utökat samarbete med Hantverksdata framöver, säger Lennart Ågren VD Svea Ekonomi.”

 

 


Hantverksdata har mer än 45 års erfarenhet av att marknadsföra affärssystem till de olika hantverksbranscherna. I dag har Hantverksdata cirka 100 anställda i Sverige, Finland, Norge och Danmark, och omsätter över 130 miljoner SEK.  Hantverksdata är en ledande leverantör av affärssystem för service- och entreprenadföretag. Totalt har Hantverksdata drygt 4 000 kunder och runt 35 000 användare inom de olika branscherna. Läs mer på www.hantverksdata.se

Svea Ekonomi är en finansiell företagsgrupp med verksamhet i ett flertal europeiska länder. Svea Ekonomi erbjuder administrativa och finansiella lösningar för små och stora företag i alla branscher. Förutom traditionella tjänster som fakturaservice, factoring, fakturaköp, kreditinformation och inkasso satsar Svea Ekonomi även stort på att tillgodose behovet av smarta betallösningar för e-handel, mobil och butik. Läs mer på www.sveaekonomi.se

 

Vid frågor kontakta:
Mikael Viotti, VD Hantverksdata: 08-473 70 00
Lennart Ågren, VD Svea Ekonomi: 08-735 90 00

Hantverksdata.se använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen.

Acceptera