Hantverksdata.se använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen.

Acceptera

AB Norrskydd väljer Hantverksdata

Hantverksdata har tecknat avtal med AB Norrskydd i Umeå gällande leverans av affärs-
systemet Entré. Avtalet innefattar driftsättning av deras entreprenadverksamhet samt tillhörande service. Mobila arbetsorder för montörerna till alla sex filialer i norra Sverige.
Entré systemet levereras även med anläggningsregister för deras lås/larmanläggningar och för kassor i butikerna är allt integrerat med redovisningen och lön.

”Norrskydd kommer bli en stor samarbetspartner till oss inom lås/larm i norr och jag ser en stor potential i att kunna bidra till Norrskydd framtida utveckling genom att effektivisera deras dagliga arbete både på kontoret och ute i det operativa arbetet på fältet, säger Anders Persson Försäljningschef på Hantverksdata Sverige AB.”

AB Norrskydds VD, Martin Järbur säger:
Vi har mycket drivna och kompetenta medarbetare på Norrskydd som ser fram emot att få börja arbeta i systemet. Vi är övertygade om att Entré är en viktig investering för oss i vår fortsatta tillväxt mot att bli heltäckande inom säkerhet i hela Norrland. ”

 

Vid frågor kontakta:
Anders Persson, Försäljning, Hantverksdata: 08-473 70 00
Martin Järbur, VD, Norrskydd: martin.jarbur@norrskydd.se 


Hantverksdata har mer än 45 års erfarenhet av att marknadsföra affärssystem till de olika hantverksbranscherna. I dag har Hantverksdata över 100 anställda i Sverige, Finland, Norge och Danmark, och omsätter ca 165 MSEK.  Hantverksdata är en ledande leverantör av affärssystem för service- och entreprenadföretag. Totalt har Hantverksdata drygt 4 000 kunder och runt 35 000 användare inom de olika branscherna. Läs mer på www.hantverksdata.se

Norrskydd fungerar som en säkerhetsentreprenör, d v s företaget konsulterar, projekterar, levererar, installerar, dokumenterar och utför efterservice på låssystem samt passersystem och larmsystem. Norrskydd har för närvarande ca 50 anställda fördelade på sex orter, Luleå, Piteå, Skellefteå, Lycksele, Umeå och Örnsköldsvik och är heltäckande inom säkerhet i hela Norrland. Läs mer på https://norrskydd.se/

 

Hantverksdata.se använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen.

Acceptera