Hantverksdata.se använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen. 

Acceptera

Hantverksdata & Elkedjan förnyar samarbetsavtal

Hantverksdata har förnyat samarbetsavtalet med Elkedjan gällande leverans av affärssystemet Entré till sina medlemmar. Entré är marknadens mest kompletta affärssystem från Butik/Lager, Serviceplanering, Projektstyrning, Redovisning och Lön. Naturligtvis finns ett komplett elektroniskt flöde genom hela processen med beställningar, leveransaviseringar, utgående och inkommande fakturor helt i EDI format. För mer operativa roller som t ex montörer, arbetsledare eller projektledare finns Entré som appar för Iphone/Android samt via molnet.

”Det känns otroligt bra att Elkedjan har gett oss förtroende att fortsätta samarbetet med Elkedjans medlemmar, samt bidra till deras framtida utveckling genom att effektivisera deras dagliga arbete både på kontoret och ute i det operativa arbetet på fältet, säger Anders Persson Försäljningschef på Hantverksdata Sverige AB.”

Elkedjans försäljningsansvarige, Christian Nordemark säger:
”Vi strävar alltid efter att göra det så enkelt och effektivt som möjligt för våra medlemmar. Ett brett, vedertaget och välkänt affärssystem är vad våra medlemmar efterfrågar och genom vårt förnyade avtal med hantverksdata kan vi erbjuda dem just det.”

Pressmeddelande i PDF format >>

Hantverksdata.se använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen. 

Acceptera