Hantverksdata.se använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen. 

Acceptera

Hantverksdata blir officiell partner till Årets Hantverkare och Hantverkargalan!

2018-12-14 meddelades det via pressmeddelande att vi deltar som officiel partner till Hantverkargalan 2019. Nedan följer pressrelease från Dorunner som står bakom tävlingen:

Tävlingen Årets Hantverkare engagerar årligen tusentals golv-, badrums- måleri-, el, VVS- och byggfirmor, över hela Sverige. Hantverksdata tillhandahåller ett branschutvecklat moduluppbyggt affärssystem med kraftfulla funktioner som vänder sig till entreprenad- och serviceföretag. Kärnan i systemet är hanteringen av projekt med material och tid. Den typiska användaren är elektriker, VVS-installatör, målare, snickare och/eller byggföretag.

Initiativet träffar precis rätt på vår målgrupp och är ett spännande marknadsföringskoncept som kompletterar vår befintliga marknadsstrategi. Vi vet att vår produkt fungerar; den sparar tid och pengar för kunden. Genom tävlingen och Hantverkargalan får vi ytterligare ett tillfälle att berätta och demonstrera fördelarna för kunden, säger Mikael Viotti, VD på Hantverksdata.

Det finns, och har alltid funnits, en utbredd önskan inom dessa branscher att effektivisera det administrativa arbetet. Kombinationen av molntjänster och smartphones har varit en möjliggörare som har accelererat förändringstakten. Hantverksdata är marknadsledare och överlägset störst i Norden. Vi är glada att de valt att bli partner. Säger Martin Dam, ansvarig projektledare Årets Hantverkare.

Bakom tävlingen Årets Hantverkare och Hantverkargalan står företaget Dorunner. Dorunner.se är en marknadsplats där besökare hittar kvalitetssäkrade och betygsatta hantverkare och andra tjänsteföretag. För ytterligare information om Årets Hantverkare och Hantverkargalan kontakta: Martin Dam, martin@hantverkargalan.se, eller 076 310 00 21.

Årets Hantverkare är byggbranschens mest prestigefyllda pris. Priset grundar sig på kundernas röster. Utöver antal röster gör tävlingsledningen dessutom en uppföljning av företagets ekonomi. Ingen jury är inblandad och därigenom är priset en opartisk kvalitetsmärkning av företagets tjänster. Vinnarna kan med rätta titulera sig ”Årets Hantverkare” framröstad av sina kunder.

Dorunner och 100% Proffs presenterar tävlingen Årets Hantverkare och är även arrangör av Hantverkargalan. Dorunner.se är en marknadsplats där besökare hittar kvalitetssäkrade och betygsatta hantverkare och andra tjänsteföretag. För ytterligare information om Hantverkargalan kontakta: Martin Dam, martin@hantverkargalan.se, eller 076 310 00 21.

För bildmaterial besök oss på www.åretshantverkare.se.

Hantverksdata.se använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen. 

Acceptera