Hantverksdata.se använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen.

Acceptera

Hantverksdata inleder samarbete med Kivra

Hantverksdata och Kivra inleder ett nytt partnerskap som gör det möjligt för Hantverksdatas kunder att skicka digitala lönespecifikationer till sina anställda.

Över 1000 arbetsgivare i Sverige skickar idag hundratusentals lönespecifikationer varje månad via Kivra, som har blivit en ny digital standard för att skicka lönespecifikationer och andra HR-relaterade dokument.

Samarbetet mellan Hantverksdata och Kivra innebär att fler arbetsgivare nu på ett enkelt och tidseffektivt sätt kommer att kunna digitalisera utskick av lönespecifikationer och kontrollbesked.

- I den kommande dataskyddsförordningen finns skärpta krav kring personuppgiftshantering. Tillsammans med Kivra hjälper vi våra kunder att på ett enkelt sätt ställa om till en hållbar och säker kanal för utskick av lönespecifikationer, säger Mikael Viotti, VD Hantverksdata.

- Tack vare vårt samarbete kan företagare nu enkelt ställa om till digitala utskick via Kivra. Det innebär att de slipper lägga tid på posthanteringen och kan istället fokusera på sin verksamhet, säger Stefan Krook, VD Kivra.

 

För mer information, kontakta gärna:

Mikael Viotti, VD Hantverksdata, mikael.viotti@hantverksdata.com, 08-473 70 00
​Stefan Krook, VD Kivra, stefan.krook@kivra.com, 070 111 12 13

Hantverksdata.se använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen.

Acceptera