Hantverksdata.se använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen.

Acceptera

Hantverksdata familjen växer!

Hantverksdatas dotterbolag i Finland, Pajadata, slår samman sin verksamhet med
East Dataconst. Pajadata Oy är ett av Finlands ledande mjukvaruföretag mot hantverksbranscherna. East Dataconst Oy är leverantör av moderna webbaserade system till byggbranschen.  

Resultatet av sammanslagningen kombinerar både Pajadatas konkurrenskraftiga ERP-system samt East Dataconst moderna molnbaserade lösning som effektiviserar byggföretagens vardag.

East Dataconst har länge erbjudit molnbaserade system och tjänster till byggarbetsplatser för digitalisering och effektivisering av verksamheter. Kunderna har varit starkt involverade i utvecklingsarbetet redan från början. ” Sammanslagningen medför fördelar till våra kunder och försäkrar den framtida programutvecklingen, konstaterar East Dataconst VD Samu Collan.”

”Med sitt webbaserade system, mot främst byggbranschen och sitt starka utvecklingsteam kommer EDC att inte bara stärka vår position i Finland utan även stärka hela Hantverksdata koncernen, säger Mikael Viotti, VD Hantverksdata.”

Pajadata har i över 25 år arbetat mot hantverksbranscherna genom sina XPaja och Entré programvaror. ”Vi är en del av Hantverksdatakoncernen, med stor satsning på produktutveckling och med bred branschkunskap ser vi framåt med fortsatt leverans av funktionsrika och moderna systemlösningar för hantverksbranscherna, säger Sanna Haanpää, VD Pajadata.”

Ytterligare information, kontakta:
Mikael Viotti, VD Hantverksdata Norden: 070-389 00 93,
mikael.viotti@hantverksdata.se
Samu Collan, VD East Dataconst Oy: +358 40 934 6887,
samu.collan@eastdataconst.fi 


Om Hantverksdata
Hantverksdata har mer än 45 års erfarenhet av att marknadsföra affärssystem till de olika hantverksbranscherna. I dag har Hantverksdata över 150 anställda i Sverige, Finland, Norge och Danmark, och omsätter ca 270 MSEK.  Hantverksdata är en ledande leverantör av affärssystem för service- och entreprenadföretag. Totalt har Hantverksdata drygt 5 000 kunder och runt 50 000 användare inom de olika branscherna. Läs mer på https://www.hantverksdata.se

Hantverksdatas dotterbolag, Pajadata Oy är ett mjukvaruföretag grundat 1994 som erbjuder helhetslösningar till bygg- och hantverksbranschen. Pajadata har kontor i Tammerfors och Helsingfors och är verksamma i hela Finland. Pajadata ingår i Hantverksdatakoncernen som är en ledande leverantör av affärssystem för service- och entreprenadföretag. Läs mer: www.pajadata.fi

East Dataconst Oy är ett mjukvaruföretag grundat 2013 som erbjuder elektroniska molnbaserade verktyg till byggföretag. East Dataconst har sitt kontor i Kuopio och är verksamma i hela Finland. Läs mer: www.eastdataconst.fi

Pressrelease som PDF >>

Hantverksdata.se använder cookies för att förbättra upplevelsen av webbplatsen.

Acceptera