Säljare till Hantverksdata

Hej säljare!

Hantverksdata är bolaget som underlättar vardagen för företagare inom hantverks- och entreprenadbranschen med sitt molnbaserade verksamhetssystem. Vi fortsätter att växa med branschens bästa system och söker nu ett flertal personer till vår säljavdelning för att ytterligare öka på vår tillväxt.

Vi söker både juniora och seniora säljare med eget kundansvar samt innesäljare. Vi hoppas att du arbetat med systemförsäljning och har erfarenhet av hantverksbranscher sedan tidigare.

Främst är vi ute efter dig som är älskar en ny utmaning, och som är självgående, affärsmässig och som har en vilja att utvecklas inom försäljning. Vi ser gärna att du har erfarenhet från säljande affärssystem, och gärna erfarenhet från service- och entreprenadbranschen.

Som person är du positiv, social och har en god kommunikativ förmåga, och har en vilja att lyckas vara delaktig på vår resa att digitalisera hantverks-Europa. Vi är nära…

Rollen innebär ett fritt och omväxlande arbete där du själv kan vara med och påverka din arbetssituation i hög grad. Positionen erbjuder goda möjligheter till att kompetensutvecklas i en spännande, offensiv och utvecklande miljö.

 

OM TJÄNSTEN 

På Hantverksdata Sverige och huvudkontoret är vi drygt 85 anställda. Säljavdelningen är ett tajt team, dagligen i dialog mellan varandra, och i ett tätt samarbete med övriga avdelningar. Rollen innebär ett stort eget ansvar där utrymme ges för kreativitet och möjlighet till förändring.

Tjänsten passar dig som vill komma in i ett välmående bolag med stabil tillväxt och god personalpolitik där medarbetarna trivs och stannar. Du gillar att tillhöra ett mindre team och att jobba nära dina kollegor. Hantverksdata erbjuder en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter, och du får arbeta med branschens främsta affärssystem, Entré.

Tjänsten är på heltid.

 

Visst låter det spännande? Blir du lika uppspelt som vi blev när vi skrev den här annonsen? Har sälj-djävulen i dig väckts till liv? Ansök då redan idag!

Om Du tycker att detta låter intressant och är någonting för Dig ansöker Du genom att klicka på Ansök nedan. Dina ansökningshandlingar ska innehålla ett uppdaterat CV och ett personligt brev.

 

ANSÖK HÄR >> 

 

Kontakta mig