Du kan enkelt skicka EDI fakturor till dina kunder direkt från Entré. Vi har integrerat Entré med InExchange. Det innebär att du får tillgång till en stor mängd mottagare via deras EDI-växel. Några exempel är Skanska, PEAB, kommuner, landsting och statliga verk.

Ta emot e-fakturor direkt i Hantverksdata!
Ni använder våra tjänster för att skicka e-fakturor idag, men visste ni att ni även kan ta emot e-fakturor via Hantverksdata?

Att ta emot e-fakturor har otaliga fördelar jämfört med att hantera pappers- eller scannade fakturor. Uppsättningen är enkel och tar inte lång tid, och era mottagna fakturor visas direkt i ert Hantverksdatasystem, redo för hantering och attest. All information på fakturan valideras så att den är korrekt innan den levereras till er.

Via InExchange kan ni också få tjänsten Scancloud

 

Scancloud

Med Scancloud förbättrar produktiviteten, effektiviteten och din kontroll över verksamheten. I tjänsten ingår skanning, tolkning och arkivering av pappersfakturor. Leverantörsfakturan skickas till deras skannercentral som tar emot fakturorna, skannar och tolkar uppgifter för att tillsammans med bild läsas in i Entré i samma flöde som övriga elektroniska fakturor.

Läs mer om Scancloud här.