Lösningar

Hos oss finns ett komplett produkterbjudande som täcker in allt vad ett hantverksföretag behöver. Oavsett om du har ett litet företag eller om du har ett stort företag eller en kedja. Våra kunder kan smidigt växa med våra program allt eftersom deras förutsättningar ändras. Läs mer nedan vilka marknadsledande lösningar vi kan erbjuda just dig.

content-image

Projekthantering

Projektsystemet är sprängfyllt med funktioner för projekthantering som gör systemet till navet för administratörer och projektledare inom entreprenad- och servicebranscherna.

Läs mer om projekt här
content-image

Orderhantering

Hantverkaren har alltid sina egna order i orderlistan och kan skapa nya med hjälp av registreringsmallar.

Läs mer om order här
content-image

Tid & Lön

Tidsplaneringen och -registreringen i Entré är entreprenadbranschens mest flexibla och kompletta. Lön levereras med färdiga branschkoder för bl a El, VVS, Måleri, Glas, Bygg, Plåt, Handels och tjänstemän.

Läs mer om tid och lön här
content-image

Redovisning & Leverantör

Redovisningsprogrammet i Entré är integrerad med övriga delar, vilket innebär att bokföringsunderlag kan hämtas både manuellt och automatiskt från kundreskontra, leverantörsreskontra, lön mm.

Läs mer här
content-image

Service

Service kombinerar den operativa delen med kundöversikter, serviceorder, aktivitetshantering, servicelistor, historik mm. samt den ekonomiska delen med möjlighet att koppla aktiviteter till avtalsfakturering för serviceavtal.

Läs mer om service här
content-image

Lager

Med all information samlad på ett ställe blir lagerhanteringen lättare och smidigare för företaget, oavsett bransch.

Läs mer om lager här
content-image

Dokumenthantering

Med Entré Dokumenthantering organiserar man enkelt upp en logisk dokumentstruktur där alla filer lagras på kraftfulla internetservrar.

Läs mer om dokumenthantering
content-image

Analys

Entré Analys är statistikverktyget som hämtar dina ekonomiska nyckeltal och visar dem överskådligt i olika diagram på skärmen. 

Läs mer om analys här
content-image

Butik

Entré Butik kombinerar enkelhet med funktionsrikedom. Artiklar kan hämtas i kassan via streckkod, artikelnummer, text, flik eller PLU-nummer.

Läs mer om butik här
content-image

Glas

För glasbranschen har vi två unika lösningar till Entré - Bilglas och Planglas. Självklart kan du kombinera dom med övriga delar i Entré.

Läs mer om glas här
Kontakta mig