Aspia

Interimskonsulter som kan ekonomi, lön och HR på hel- eller deltid, för långa eller korta uppdrag.

Mer än bara en redovisningsbyrå

Hantverksdata har ett samarbetsavtal med Aspia, en av Sveriges största leverantörer på marknaden inom redovisning, skatt och lönetjänster. Detta medför att du som kund får tillgång till professionell kompetens med branschkunskap som kan hjälpa er att frigöra tid.

 

Aspia med 1200 medarbetare på över 50 orter Sverige är en ledande affärspartner med allt inom ekonomi och personal. Från redovisning och lönehantering, till HR-rådgivning, interimslösningar och skatterådgivning. Allt för att du ska kunna driva ditt företag på bästa sätt.

 

85eed12103857e6b_800x800ar.png

Detta erbjuder Aspia 

  • MyBusiness
  • Redovisning
  • Lön
  • HR
  • Skatt
  • Tillfällig hjälp

MyBusiness

Med vår marknadsledande affärsplattform får du full digital kontroll över allt som rör din verksamhets ekonomi. Var du vill, när du vill. MyBusiness kan dessutom integreras med Entré Office för ett smidigt flöde från början till slut.

Redovisning

Vi hjälper dig att effektivisera och förenkla bokföringen med digitala kvitton, automatisk inläsning av fakturor och du får alltid kvalificerad hjälp från våra redovisningskonsulter när du behöver det.

Lön

Får ni inte tiden att räcka till eller saknar ni viktig kompetens på företaget? Låt våra lönespecialister ta hand om er löneadministration och effektivisera hanteringen med våra smarta och digitala verktyg. Anlita våra lönekonsulter idag!

HR

HR-rådgivning och stöd i viktiga frågor som arbetsrätt, lönekartläggning, personalpolicies och upprättande av anställningsavtal. Vi finns nära er och erbjuder HR-rådgivning som bygger på företagares aktuella frågor och behov.

Skatt

Våra erfarna skattespecialister hjälper företag i alla storlekar – oavsett om ni har verksamhet lokalt eller globalt. Vi erbjuder tillexempel oberoende skatterådgivning, konkreta och användbara råd som sätter er affär i fokus med hänsyn till den skattemässiga helheten samt ett 50-tal skatteexperter med kompetens och erfarenhet inom Sverige och globalt.

Tillfällig hjälp

Vi på Aspia hjälper till att snabbt få en interimskonsult på plats när din verksamhet behöver. Våra konsulter är experter inom ekonomi, lön och HR, och vi garanterar en hög kvalitet på arbetet. Hör av er till oss så hittar vi en lösning baserat på era behov.

Vill du veta mer om Aspias tjänster?


Fyll i dina uppgifter och skicka formuläret så kontaktar vi dig för mer info.

 

Kontakta mig