EY Access

Hantverksdata & EY Access – digital hantering av allt ifrån inköp till bokföring

Enkelt, smart & digitalt

Genom samarbetet mellan Hantverksdata och EY så finns nu äntligen lösningen för dig som vill ha ett modernt affärssystem och digital hantering av allt ifrån inköp till bokföring. Inga pärmar, inga papper och full koll på dina jobb.

Du behöver aldrig göra någon installation av systemen lokalt vilket gör att du alltid har tillgång till ditt företags administration från mobilen, plattan eller datorn.

Med hjälp av integrationen mellan Entré Office och EY Access kan du som hantverkare lägga mindre tid på din administration och att du alltid har digitalt stöd för de branschkrav som ställs på dig och ditt företag.
Dessutom kan du vara trygg i att din bokföring sköts på rätt sätt, dina fakturor betalas i tid och att du inte missar några skatter eller avgifter.

EY

Hur fungerar det?

  • EY Access
  • Entré Office

EY Access

I EY Access hanterar du fakturering, inbetalningar, leverantörsfakturor, bokföring och lön. Du kan antingen välja att göra allt själv eller att låta någon av EY:s auktoriserade redovisningskonsulter hjälpa dig med det ditt företag behöver.

Läs mer om EY Access

Entré Office

I Entré Office, som passar företag med 1-20 anställda, tar du hand om den dagliga administrationen, de branschunika lösningarna har du på ett och samma ställe; arbetsorder, faktureringsunderlag, tidsregistrering, egenkontroller, dokumenthantering och uppdaterade prislistor från de ledande leverantörerna.

Läs mer om Entré Office

Intresseanmälan

Meddela vilket system som du vill veta mer om! 
Fyll i dina uppgifter och skicka formuläret så kontaktar vi dig för mer info.

 

Kontakta mig