Vi söker en C#-utvecklare!

Hantverksdata är Sveriges ledande leverantör av affärssystem specialiserade till hantverkare. Med över 45 års erfarenhet i branschen fortsätter vi att växa och söker därför nu en kollega som brinner för problemlösning och vill vara en del av vårt utvecklingsteam.

Rollen:

I rollen kommer du arbeta med komplex nyutveckling i C#. Du blir en del av ett utvecklingsprojekt där du kommer få förbättra våra befintliga affärssystem samt vidareutveckla våra nya. I dagsläget arbetar vi med flera integrationsprojekt som man kommer fokusera på i den här rollen, men du kommer på sikt ha möjlighet att utöka din roll om du så vill.

Vi söker dig som:

  • Har åtminstone 2 års kunskaper i C#
  • Tidigare har praktisk erfarenhet av integrationer eller databaser
  • Besitter ett stort personligt driv att utveckla både dig själv och verksamheten
  • Kan uttrycka sig väl på både svenska och engelska

Vi erbjuder:

Vi uppmuntrar till individuell utveckling och erbjuder en individuell kompetensutveckling där du själv har möjlighet att påverka inriktningen. Förutom att Hantverksdata är ett tryggt företag med en stabil tillväxt har vi även goda förmåner såsom exempelvis ett generöst friskvårdsbidrag, flextid, årliga företagsresor och en härlig sammanhållning.

Hantverksdata har omkring 10 000 kundföretag och 80 000 unika användare i hela Norden. Majoriteten av våra 200 anställda arbetar på vårt kontor i Danderyd där vi jobbar i en platt organisation med ett öppet klimat där alla pratar med alla.

Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att maila marcus.hagsten@ants.se

Ansök här >

Kontakta mig