Systemsupport

Hantverksdata är Sveriges ledande leverantör av affärssystem specialiserade till hantverkare med 50 års erfarenhet i branschen. Vi söker nu dig som är i början av din karriär, som tycker om att hjälpa människor och som vill supporta våra kunder med frågor rörande vårt system Entré Office.  

Så varför ska man jobba i vårt supportteam undrar du? Teamets chef Annika använder sig av klyschan ”För att vi är världens bästa team!” och med det menar hon att teamet jobbar väldigt nära varandra och att de alltid hjälper varandra. Om du vill arbeta i ett familjärt företag som verkligen vill att du ska trivas på din arbetsplats, då är Hantverksdata något för dig! 

Rollen 

Hos oss kommer du att ingå i ett team med 10 kollegor där ni arbetar med vårt affärssystem Entré Office. Det är ett molnbaserade system och riktar sig till ett mindre kundsegment som innehåller branschunika lösningar som orderflöde, kundreskontra och redovisning i ett och samma program.  

I rollen kommer du att få supporta våra kunder över mejl och telefon med frågor som om vårt affärssystem Entré Office men också starta upp och onboarda våra nya kunder i systemet. Om du har ett intresse för teknik så finns det även chans att arbeta med test och utveckling av systemet tillsammans med resten av teamet. 

Vi ser gärna att du: 

  • Har arbetat med någon form av support tidigare
  • Har erfarenhet av affärssystem
  • Har en förståelse för ekonomifrågor
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

 

Vad vi kan erbjuda dig 

Idag är vi marknadsledande inom el-, VVS- måleri- och glasbranschen med våra moduluppbyggda system. Dessutom expanderar vi kraftigt inom övriga service- och entreprenadbranscher som larm, golv, plåt & vent, kyla, hiss och bygg. Sammanlagt har vi drygt 5 000 företag och nästan 90 användare inom de olika branscherna.  

För dig som är driven med ett helhetstänk finns här stora möjligheter att komma in och utvecklas. Hantverksdata erbjuder en långsiktig anställning i ett företag med stabil tillväxt. Vi uppmuntrar individuell utveckling och erbjuder skräddarsydd kompetensutveckling där du får möjlighet att påverka riktningen. Du erbjuds även goda förmåner så som bland annat generöst friskvårdsbidrag, resor och mycket mer. 

Utöver det så erbjuds du härliga arbetskamrater och en företagskultur som skapar en tillhörighet och tillit. 

 

Mer information 

Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att mejla louise.wernblom@hantverksdata.se eller ringa på 072 402 36 79.  

Vi tar emot ansökningar löpande. Varmt välkommen med din ansökan! 

 

ANSÖK HÄR >

Kontakta mig