Hantverksdata Finans

Våra integrerade tjänster inom finans och fakturalösningar.

Hantverksdatafinans-01.png

 

Med Hantverksdata Finans kan du få alla typer av hjälp och assistans gällande ditt företags fakturahantering.

Vi har idag en komplett lösning gällande fakturatjänster, som får ditt företag att spara både tid och pengar, plus att ni får betalt i tid.  

 

 

Fakturaservice

Få betalt för det arbete du utfört, helt automatiskt

Att skicka fakturor kan vara tidskrävande och ta fokus från verksamheten. Med Entré Fakturaservice kan ni automatisera hela ert fakturaflöde från distribution av fakturan till betalning.

Ni skapar fakturan precis som vanligt i Entré och när fakturan förfaller skickas först en betalningspåminnelse, därefter ett inkassokrav – vilket sker helt automatiskt. Vår fakturaservice är inte bara tacksam för företaget som ska få betalt, utan även för kunden som ska betala. 

Entré Fakturaservice är förmånligt, med en komplett tjänst för så lite som 6,80 kronor/faktura* (ordinarie pris är 10,80 kronor/faktura). Vill du läsa mer om fakturaservice kan du göra det här.

*Ordinarie pris  börjar gälla från och med 1 oktober 2023.

 

Fakturaköp

Sälj dina fakturor och få betalt direkt

När man utför ett jobb eller levererat en produkt och skickat en faktura till en kund, kan det ofta ta en viss tid innan kunden betalar fakturan. Under tiden kan företaget vara i behov av pengar för att betala för material, löner och andra kostnader som är nödvändiga. Genom att sälja av sina fakturor via Entré Fakturaköp kan du få pengar direkt efter att fakturan har skickats. Vår partner tar över fakturan och betalar ut bestämt belopp till er.

 

Att sälja sin faktura innebär att vår partner Waya Finance & Technology tar över kreditrisken och ni får betalt direkt. Att sälja fakturor kan vara en utmärkt lösning för att snabbt få betalt eller förbättra er likviditet. Med Entré Fakturaköp skapar ni upp fakturan precis som vanligt i Entré, och fakturan går automatiskt till försäljning via vår partner Waya Finance & Technology. Om någon faktura inte blir godkänd i kreditbedömningen hos Wayas partner går fakturan istället som Fakturaservice.

Vill du läsa mer om fakturaköp kan du göra det här.

 

Vi kommer att hålla i webbdemos om det här temat under hösten, så håll utkik efter uppdateringar!

Är du intresserad av Hantverksdata Finans?

Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan. 

Hantverksdata Finans

Kontakta mig