Hantverksdata Finans

Våra integrerade tjänster inom finans och fakturalösningar.

Hantverksdatafinans-01.png

 

Med Hantverksdata Finans kan du få alla typer av hjälp och assistans gällande ditt företags fakturahantering.

Vi har idag en komplett lösning gällande fakturatjänster, som får ditt företag att spara både tid och pengar, plus att ni får betalt i tid. 

 

Produkter inom Hantverksdata Finans:

  • Entré Fakturaservice
  • Entré Fakturaköp
  • Entré CleanUp

 

 

 

Fakturaservice

Få betalt för det arbete du utfört, helt automatiskt

Att skicka fakturor kan vara tidskrävande och ta fokus från verksamheten. Med Entré Fakturaservice kan ni automatisera hela ert fakturaflöde från distribution av fakturan till betalning.

Ni skapar fakturan precis som vanligt i Entré och när fakturan förfaller skickas först en betalningspåminnelse, därefter ett inkassokrav – vilket sker helt automatiskt. Vår fakturaservice är inte bara tacksam för företaget som ska få betalt, utan även för kunden som ska betala. 

Entré Fakturaservice är förmånligt, med en komplett tjänst för så lite som 6,80 kronor/faktura* (ordinarie pris är 10,80 kronor/faktura). Vill du läsa mer om fakturaservice kan du göra det här.

*Ordinarie pris  börjar gälla från och med 1 oktober 2024.

 

1440x900 hantverksdata-finans-forklarande-bild-waya.png

 

Fakturaköp

Sälj dina fakturor och få betalt direkt

När man utför ett jobb eller levererat en produkt och skickat en faktura till en kund, kan det ofta ta en viss tid innan kunden betalar fakturan. Under tiden kan företaget vara i behov av pengar för att betala för material, löner och andra kostnader som är nödvändiga. Genom att sälja av sina fakturor via Entré Fakturaköp kan du få pengar direkt efter att fakturan har skickats. Vår partner tar över fakturan och betalar ut bestämt belopp till er.

 

Att sälja sin faktura innebär att vår partner Waya Finance & Technology tar över kreditrisken och ni får betalt direkt. Att sälja fakturor kan vara en utmärkt lösning för att snabbt få betalt eller förbättra er likviditet. Med Entré Fakturaköp skapar ni upp fakturan precis som vanligt i Entré, och fakturan går automatiskt till försäljning via vår partner Waya Finance & Technology. Om någon faktura inte blir godkänd i kreditbedömningen hos Wayas partner går fakturan istället som Fakturaservice.

Vill du läsa mer om fakturaköp kan du göra det här.

 

Entré CleanUp

Städa upp bland obetalda fakturor

Vill du göra en engångsinsats som frigör kapital och minskar era kreditförluster? Med Entré CleanUp kan du enkelt samla ihop era äldre, förfallna fakturor och få hjälp med allt från distribution till betalning. 

  • Frigör kapital
  • Städa upp kundreskontran
  • Enkla exporteringar
  • Skicka påminnelser till era kunder

Vill du läsa mer om CleanUp kan du göra det här.

 

 

Är du intresserad av Hantverksdata Finans?

Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan. 

Hantverksdata Finans

Kontakta mig