Lönespecialist

Har du erfarenhet inom löneadministration och drivs av att hjälpa andra människor? Vill du dessutom jobba i en platt organisation med en hög grad av familjekänsla? Hantverksdata är ledande leverantör i Sverige av affärssystem specialiserade till hantverkare och med över 50 års erfarenhet i branschen fortsätter vi att växa. Vi söker därför nu en kollega som brinner för att dela med sig av sin expertis!

Tjänsten

Som lönespecialist kommer du att ingå i ett litet team och spela en viktig roll för våra kunder och vår organisation. Dina arbetsuppgifter kommer vara varierade där du via mail och telefon hjälper och vägleder våra kunder i löneadministrativa frågor i vårt affärssystem samt hjälper kunder med sin löneadministration. Vidare kommer du att vara en viktig del i att hela tiden arbeta aktivt för att göra Hantverksdata ännu bättre genom att jobba med dokumentation, skapa FAQ, skapa felrapporter till programmerare samt ta emot önskemål från kunder med förslag på vidareutveckling.

Vi önskar se att du:

  • Trivs med att hjälpa och stötta andra i form av kundstöd
  • Arbetat med eller har en utbildning i löneadministration
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
  • Intresse av affärssystem

Det är ett extra plus om du även har:

  • Erfarenhet av att arbeta i flera olika system
  • Erfarenhet av löneadministration inom hantverksbranschen
  • Kunskap inom systemvetenskap

Vad vi kan erbjuda dig

Idag är vi marknadsledande inom el-, VVS- måleri- och glasbranschen med våra moduluppbyggda system. Dessutom expanderar vi kraftigt inom övriga service- och entreprenadbranscher som larm, golv, plåt & vent, kyla, hiss och bygg. Sammanlagt har vi drygt 5 000 företag och nästan 90 000 användare inom de olika branscherna.
För dig som är driven med ett helhetstänk finns här stora möjligheter att komma in och utvecklas. Hantverksdata erbjuder en långsiktig anställning i ett företag med stabil tillväxt. Vi uppmuntrar individuell utveckling och erbjuder skräddarsydd kompetensutveckling där du får möjlighet att påverka riktningen. Du erbjuds även goda förmåner så som bland annat generöst friskvårdsbidrag, resor och mycket mer.
Utöver det så erbjuds du underbara arbetskamrater och en företagskultur som skapar en tillhörighet och tillit.

Mer information

Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att mejla louise.wernblom@hantverksdata.se eller ringa på 072 402 36 79.
Vi tar emot ansökningar löpande. Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök här >

Kontakta mig