Här är vinnarna!

 
1:a pris
Fyra biljetter till valfri match i Allsvenskan (i mån om plats)

Måns Johansson

Motivering:

Det hade varit underbart att komma åka ner till Göteborg och se mitt älskade blåvitt spela. Min pappa och jag flyttade ifrån Göteborg i samma veva och sedan dess har det inte blivit många matcher för oss pga sämre ekonomi. Att få åka ner tillsammans med honom och mina två barn och få uppleva magin på Gamla Ullevi hade varit fantastiskt! En bra happening på vårt 100 års jubileum (jag fyller 30 år och min pappa 70 år).

 

2:a pris
Presentkort i ditt favoritlags supportershop (värde: 500kr)

Yvonne Nilsson

Motivering:

Med söner, brorsöner och sambo som alla är fotbollsfrälsta så vore det ju perfekt att dessa biljetter få vinna, vinner jag så är det en riktig Win-Win situation då de får gå på fotboll och JAG får efterlängtad ”EGENTID” hemma på soffan med Netflix SÅÅ efterlängtat!!

 

3:e pris
Merchpaket från Hantverksdata, innehållande bland annat en signerad fotboll av Tommy Åström, Lasse Granqvist och Jens Fjellström

Isabelle Skog

Motivering: 

För flera år sedan så bjöd mina svärföräldrar med mig och pojkvännen på en riktigt maffig fotbollsmatch i huvudstaden vår. Det var regnigt och kallt och... alldeles, alldeles underbart. För ja, vad är väl en bal på slottet när man kan titta på fotboll istället. Som tidigare fotbollsspelare får jag inte nog av denna magiska sport, och lyckligtvis delar pojkvännen med familj min stora passion. Det hade varit så roligt att få ge tillbaka, och bjuda med dom på en hejdundrande fotbollsmatch i Allsvenskan!

 

Grattis till alla vinnare! Vi kommer att höra av oss till er! 

 

Rätt svar på frågorna: 

Flest SM-guld i herrallsvenskan: Malmö FF

Hur många använder Hantverksdatas lösningar varje dag: 100 000 st

 

Tillbaka till startsidan >