Affärssystemspecialist med inriktning mot lön

Hantverksdata är Sveriges ledande leverantör av affärssystem specialiserade till hantverkare. Idag är vi marknadsledande inom el-, VVS- måleri- och glasbranschen med våra moduluppbyggda system. Dessutom expanderar vi kraftigt inom övriga service- och entreprenadbranscher som larm, golv, plåt & vent, kyla, hiss och bygg. Sammanlagt har vi drygt 5 000 företag och nästan 90 000 användare inom de olika branscherna.


Nu söker vi dig med erfarenhet av affärsystem samt lön att ansluta som konsulter inom affärssystem.

Låter det som ditt nästa steg i karriären? Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Som konsult inom affärssystem kommer du att ansvara för kontakt, planering och genomförande av systemimplementation mot kund. Du arbetar mot kontaktpersoner på olika avdelningar som berörs av systemförändringen, bland annat avdelningschefer, konsultchefer, ekonomipersonal och hantverkare. Projekten driver du självständigt men med möjlighet att vända dig till support- och produktavdelningen vid eventuella frågor och du ingår i ett team av ytterligare 16 projektledare. När projektet är klart lämnar du över driften och fortsatt förvaltning till supportavdelningen men har fortsatt kontakt med kund.

Vi söker dig som

  • Har minst 2 års erfarenhet av arbete med affärssystem. T.ex. som systemanvändare eller implementation av affärssystem
  • Har mycket god förståelse för det svenska språket i tal och skrift då du kommer ha kontakt med kunder, driva möten, samt kommunicera i tal och skrift
  • Erfarenhet inom lön.

Det är meriterande om du

  • Har en eftergymnasial utbildning inom teknik, IT, ekonomi eller motsvarande
  • Har erfarenhet av arbete inom entreprenadbranschen.
  • Har körkort

Men vi tittar framförallt på att du är

  • Strukturerad
  • Initiativtagande
  • Serviceinriktad

För dig som är driven finns stora möjligheter att utvecklas. Hantverksdata erbjuder en långsiktig anställning i ett företag med stabil tillväxt. Vi uppmuntrar individuell utveckling och erbjuder skräddarsydd kompetensutveckling där du får möjlighet att påverka riktningen. Du erbjuds även goda förmåner så som bland annat generöst friskvårdsbidrag, resor och mycket mer.

Du erbjuds en flexibel arbetsplats där du själv planerar ditt arbete. Dina arbetsuppgifter innefattar att kunna planera, prioritera och leda projekt för nya och befintliga kunder samt att utbilda våra kunder i vårt affärssystem. Du kommer även att underhålla kundkontakten och bidra med stöd genom möten både hos kund och på distans.

Utöver det så erbjuder vi dig härliga arbetskamrater och en företagskultur som skapar en känsla av tillhörighet och tillit.

Mer information

Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att mejla louise.wernblom@hantverksdata.se eller ringa på 072 402 36 79.

Vi tar emot ansökningar löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakta mig