Junior Account Manager

Säljare med fokus på Entreprenadbranschen

Hantverksdata är bolaget som underlättar vardagen för företagare inom hantverks- och entreprenadbranschen med sitt molnbaserade verksamhetssystem. Nu söker vi en säljare där fokus ligger på Entreprenadbranschen.

OM TJÄNSTEN 

Vi söker en självgående och erfaren säljare. Att bearbeta Entreprenadbranschen i Sverige till vår Office avdelning.

Hantverksdata är marknadsledande inom moduluppbyggda system för el-, VVS-, bygg-, måleri- och glasbranschen. Affärsidén är att underlätta vardagen för hantverkare och företagare inom entreprenad genom att tillhandahålla en systemlösning som minskar administrationen och tillåter kunden fokusera på sin kärnverksamhet.

På Hantverksdata Sverige och huvudkontoret är vi drygt 85 anställda. Officeavdelningen är ett tajt team, dagligen i ett tätt samarbete med övriga avdelningar. Rollen innebär ett stort eget ansvar där utrymme ges för kreativitet och möjlighet till förändring.

Tjänsten är på heltid.

VI SÖKER DIG SOM 

Vi söker dig som är självgående, affärsmässig och som har en vilja att utvecklas inom försäljning. Dina arbetsgifter är att bearbeta entreprenadbranschen i Sverige.

Detta sker främst via telefon men du kommer även delta på mässor och leverantörsutställningar vilket kräver att du är prestigelös, noggrann, ansvarstagande och har ett driv att göra affär. Du har dessutom skinn på näsan och kan arbeta i ett högt tempo i god teamanda. Som person är du positiv, social och har en god kommunikativ förmåga. 

Övriga kriterier:

 • Utbildning inom försäljning, kommunikation eller liknande område.
 • 2–4 års tidigare arbetslivserfarenhet från en roll inom telefonförsäljning.
 • Gärna erfarenhet från service- & entreprenadbranschen
 • Mycket goda kunskaper om samtliga delar av Officepaketet.
 • Erfarenhet av affärssystem.
 • Relevant erfarenhet och kunskap inom att arbeta med projekt i entreprenadbranschen.
 • Talar och skriver svenska obehindrat samt har goda kunskaper i engelska.

ARBETSUPPGIFTER SOM INGÅR I DIN ROLL

 • Mötesbokning och försäljning via telefon
 • Uppföljning på nya kunder
 • Delta på mässor och leverantörsutställningar
 • Genomföra demonstration av Entré Office systemet

Tjänsten passar dig som vill komma in i ett välmående bolag med stabil tillväxt och god personalpolitik där medarbetarna trivs och stannar. Du gillar att tillhöra ett mindre team och att jobba nära dina kollegor. Hantverksdata erbjuder en arbetsplats med utvecklingsmöjligheter. Du får arbeta med en spännande produktportfölj med starka varumärken.

OMFATTNING OCH TILLTRÄDE 
Start: januari 2020
Omfattning: Heltid
Lön: Fast + provision enligt överenskommelse
Placering: Danderyd, Stockholm 

Om Du tycker att detta låter intressant och är någonting för Dig ansöker Du genom att klicka på Ansök nedan. Dina ansökningshandlingar ska innehålla ett uppdaterat CV och ett personligt brev.

Har du frågor om tjänsten, vänligen kontakta Amir Stein på amir@kraftsam.se

Ansök här >

Kontakta mig