Systemintresserad ekonom

Har du erfarenhet av redovisning och projekt samt drivs av att hjälpa andra människor och tycker det är kul att arbeta med affärssystem?
Vill du dessutom jobba i en platt organisation med en hög grad av familjekänsla? Hantverksdata är ledande leverantör i Sverige av affärssystem specialiserade till hantverkare och med över 50 års erfarenhet i branschen fortsätter vi att växa och söker därför nu en kollega som brinner för att dela med sig av sin expertis!

Tjänsten

Som systemspecialist kommer du spela en viktig roll för våra kunder och vår organisation. Du kommer arbeta i ett härligt team som arbetar tätt tillsammans och hjälper varandra att utvecklas och göra Hantverksdata ännu bättre. Dina arbetsuppgifter är varierande där du halva arbetsdagen hjälper våra kunder i projekt- och redovisningsfrågor i vårt affärssystem på telefon och mail. Under andra halvan av dagen får du sitta och klura och lösa mer komplexa ärenden utifrån våra kunders behov.

Med det sagt, är detta en perfekt roll för dig som vill jobba med ekonomi men samtidigt vill slippa stressen och övertiden som krävs i en klassisk ekonomiroll där du påverkas av till exempel månadsbokslut.

Vi önskar se att du

  • Trivs med att hjälpa och stötta andra i form av kundstöd
  • Har någon form av utbildning inom ekonomi
  • Några års arbetslivserfarenhet av ekonomi
  • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

Det är ett extra plus om du har:

  • Erfarenhet av att arbeta i flera olika system
  • Erfarenhet av redovisning inom hantverksbranschen
  • Arbetat med någon form av support tidigare
  • Kunskap inom systemvetenskap

Vad vi vill erbjuda dig

Idag är vi marknadsledande inom el-, VVS- måleri- och glasbranschen med våra moduluppbyggda system. Dessutom expanderar vi kraftigt inom övriga service- och entreprenadbranscher som larm, golv, plåt & vent, kyla, hiss och bygg. Sammanlagt har vi drygt 5 000 företag och 90 000 användare inom de olika branscherna.

För dig som är driven med ett helhetstänk finns här stora möjligheter att komma in och utvecklas. Hantverksdata erbjuder en långsiktig anställning i ett företag med stabil tillväxt. Vi uppmuntrar individuell utveckling och erbjuder skräddarsydd kompetensutveckling där du får möjlighet att påverka riktningen. Du erbjuds även goda förmåner så som bland annat generöst friskvårdsbidrag, resor och mycket mer.

Utöver det så erbjuds du underbara arbetskamrater och en företagskultur som skapar en tillhörighet och tillit.

Kontakta mig