- Vi slipper all dötid i projekten och jobben. Nu är det enkelt och effektivt.

 

Magnus Johansson jobbar som arbetsledare på Johan Ardfors Måleri AB. De har funnits i nästan 20 år och har jobbat med Entré Office i några månader. Trots att de har jobbat i systemet en kortare stund, märker han en stor skillnad i att jobba med Entré Office mot innan.

  • Jag gillar verkligen systemet, det fungerar otroligt bra. Och den support vi får från Hantverksdata är väldigt bra.

Innan Magnus jobbade med Entré Office satt han med Excel för att hantera orderstocken. Och innan det skulle allt göras med papper och penna. Något han nu slipper med Entré Office.

  • En stor fördel är att jag kan följa jobben och projekten på ett väldigt enkelt sätt. Förr behövde killarna och tjejerna åka fram och tillbaka till kontoret. Det slipper vi nu. Nu kan vi enkelt klarmarkera när ett jobb är klart, och sen åker de vidare på nästa jobb.

En av anledningarna till att Magnus och Johan Ardfors Måleri valde Hantverksdata var hans egen erfarenhet av systemet.

  • Då jobbade jag mer ute på fältet, och i appen än jag gör nu. Nu sitter jag mest framför datorn. Jag tyckte att appen var fantastiskt bra och enkel att ha att göra med redan då. Och det är den fortfarande. Så det var en stor orsak till att vi valde Hantverksdata och Entré Office.

Han berättar vidare att han har erfarenhet av andra typer av system, men att Hantverksdata i efterhand var det givna alternativet.

  • Jag har jobbat i ett av era konkurrenters system, men det var alldeles för krångligt. Det var inte skapt för ett företag i vår storlek. Jag uppskattar Entré Office eftersom det är just väldigt enkelt.

Jag uppskattar Entré Office eftersom det är just väldigt enkelt.

  • Det vi också uppskattar är hjälpen vi får av Hantverksdata, och vår säljare Fredrik. Ofta är säljare pushiga och efter affären försvinner de. På Hantverksdata är de trevliga och hjälper till efteråt. Man känner att de bryr sig.

Enkelheten är något som Magnus trycker på.

  • Vi slipper all dötid i projekten och jobben. Nu är det enkelt och effektivt. Allt finns ju där för våra killar och tjejer på fältet.

Johan Ardfors Måleri har funnits sedan 2006. Med sina 12 anställda tar de hand om målningsbehovet både inomhus och utomhus. De jobbar med allt från privatpersoner och företag till byggherrar, fastighetsbolag och försäkringbolag.

 

Boka en gratis demo för Entré Office här

Konktakta en säljare för Entré Office här

 

Bild1.png

Kontakta mig